Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka általában annak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka általában annak ha egy férfi több éve nem talál barátnőt?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 27. 12:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
16%
Nem született jóképűnek,ennyi pont elég ehhez. Tapasztalat...
2018. ápr. 27. 13:33
 12/18 anonim ***** válasza:
84%

Nekem két haverom van, aki több éve nem talál barátnőt.

Az egyiküknek picit fura stílusa van (egyébként haláli jó fej és nagyon intelligens is, csak első találkozásnál furinak tűnik), ráadásul kicsit fél a lányoktól ami miatt zavarban van, és még furábban viselkedik. Nehezen ismerkedik (még srácokkal is, haverkodás szintjén), sokszor nem igazán tudja, hogy kezdeményezzen, ezért inkább meg se próbálja, így rendre elhappolják előle a csajokat. Egyébként ha valaki túl tudja tenni magát a szokatlan stíluson, akkor nagyon jól járna vele, csak hát ha nem mer kezdeményezni, akkor nem nagyon lesz senkije. Bár ezt lekopogom, mostanság mintha alakulgatna valami közte és az egyik volt osztálytársnője között, szurkolok nekik - évek óta jóbarátok, lehet, hogy lassan több lesz belőle.

A másik srác nagyon népszerű a lányok körében (egy kis helyi metálbandában basszerezett sokáig, én kezeltem az askfm oldalukat, minden második kérdést neki írtak, hogy van-e barátnője, hol lehet vele megismerkedni, stb), de ő mindig belezúg valami olyan csajba, akinek van valakije. Eddig egy "barátnője" volt, aki mint kiderült, csak vele akarta féltékennyé tenni az exét, akivel utána újra összejött. Azóta is ez a lány az első és egyetlen, akivel a haverom lefeküdt (most 25 éves, 2 éve voltak együtt ezzel a csajjal), párszor iszogatás közben beszélgettünk már erről, azt mondja, annyira nem érdekli a szex, hogy valakivel csak azért legyen együtt, ő normális barátnőt akar. Ha szexre akarna menni, naponta másik csaj ugrálna rajta, jól néz ki, közvetlen, gitározik, vicces, képben van a világ dolgaival, csak valahogy a lányok terén nincs szerencséje, egyébként nincs is megveszve azért, hogy legyen barátnője, azt mondja, majd úgyis lesz egyszer, addig meg elvan a haverjaival.

(Meg persze van még pár ismerősöm, akinek régóta nincs barátnője, mert nem akar, de gondolom nem rájuk vonatkozott a kérdés.)

Ezen kívül még sok más oka is lehet, ők csak két példa.

2018. ápr. 27. 13:38
 13/18 anonim ***** válasza:
84%

Ne vicceljetek már. Az ember kijön egy párkapcsolatból, nem kötelező fél éven belül nőt/pasit akasztania. Nincs semmi baj a személyiségével! Nekem most lett fél éve, hogy szakítottam, de nagyon megviselt, még javában heverem ki. Hadd ne kelljen már határidőhöz kötni, hogy kinek mennyi idő, míg párja lesz...

29/N

2018. ápr. 27. 14:50
 14/18 anonim ***** válasza:
75%

Hát én nem tudom, hogy néhányan csukott szemmel-e járnak a világban, mert állítom, higy igenis személyiség a gond. Ez sok mindent foglal magába, lehet valaki bunkó, felénk, unalmas, "fura" stb.sokminden, szóval valami miatt el sem jut oda a nőkkel, hogy jobban megismerjék mert már az elején eldöntik, hogy őt nem. Attól akár lehetnek barátnői akik itt-ott beszélgetnek vele stb. de ők a barátzónába tették ezért nem úgy néznek rá mint "him"re. Akik meg pénz, kinézet stb.-t tippelnek azoknak ajánlom nyissák ki a szemüket, mert ahogy már írták itt néhányan, sok csúnya vagy nem előnyös külsejű és/vagy anyagilag nem túl álló pasinak van valakije.

#1 es voltam

2018. ápr. 27. 15:04
 15/18 anonim ***** válasza:
60%

Én azért, mert ahol én mozgok, ott nem mozognak nők.

Ráerőltetni meg nem akarok magamra olyan elfoglaltságokat, amiket csak csajozás miatt csinálnék. De más megoldás meg nincs. Szóval maradok egyedül.

Picit irigykedem a nőkre, hogy nekik ott az internet ismerkedni. Nekem hobbim netezgetni, játszani gépen, de ismerkedni férfiként itt lehetetlen.

2018. ápr. 27. 15:06
 16/18 anonim ***** válasza:
62%
Esl. nem tud/akar/hajlandó kezdeményezni. A nők többsége pedig még 2018-ban is ott tart, hogy hát ő nem fog... így a kérdésben szereplő illető egyedül marad, a nő meg összejön olyannal, aki kezdeményez nála, cserébe viszont van egy sor rossz tulajdonsága. Valamit valamiért.
2018. ápr. 27. 15:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Nagyon előnytelen a külsőm és ez most nem önbizalomhiány, hanem tényleg komoly gond van, meg talán a személyiségem nekem is kicsit fura, én az elején mindenkivel kicsit görcsös vagyok, amíg meg nem ismerem jobban, fiúkkal is.
2018. ápr. 27. 15:59
 18/18 anonim ***** válasza:

A # 9-es hozzászóló kérdésére én is várom a választ.

Elég gáz irányba halad ez a közfelfogás, hogy akit a külseje miatt azonnal elutasítanak, arra még ráfogják pluszban, hogy biztos a személyisége a szar...

2018. ápr. 27. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!