Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi miatt ilyen nehéz egy viszonylag egyedibb embernek hozzá megfelelő párt találnia? (26/F)
Azért, mert az átlagtól sokféleképpen el lehet térni. Minél kevésbé vagy átlagos, annál kevesebb hasonlót fogsz találni.
Másrészt meg a nők körében kulturális és evolúciós okokból kisebb az átlagtól való eltérés, mint a férfiak körében.
"
"és mondjuk a tudásom."
Ahhoz képest központozni nem nagyon tudsz."
Még szerencse hogy az életnek nem csak egy területe van.
Azért ez egy fura kérdés. Főleg hogy nem derült ki miben vagy más de... A hol kell fura embereket keresni kérdésre a válasz a művészeti illetve informatikai karok. Az ilyen lányok gondolkozásmódja jellemzően más érdemes lehet az orvosok és jogászok között is körbenézni ha más nem hát elhivatottságuk az van. Aki azokat a karokat elvégzi egyértelműen kiemelkedően kitartó és különösen jó a memóriája.
Kérdés te miben keresel mást mint az átlag?
Én nagyon sok mindenben más vagyok mint az átlag de semmiképp nem jelenteném ki hogy magasabb rendű vagyok ettől sőt. Az ha valaki más nagyban meg is nehezítheti a mindennapjait. Ez az átlag feletti vagyok belső terén nekem nagyzolósan hangzik.
De hogy a lényegre térjek. Aki más az vagy elrejtőzik és normálisnak akar tűnni vagy kiemelkedik. Eleve mivel az átlag a többség így kevesebben vannak a mások és még ők is igyekeznek asszimilálódni ezért nehéz megtalálni őket ha direkt ez a célod.
"Még szerencse hogy az életnek nem csak egy területe van."
Meglepetés! Ez nem valamiféle speciálisan szakmai, hanem alapszintű tudás. Mármint a magyar nyelv írásbeli szabályainak ismerete. Tény és való, hogy jó sok KÖNYVET kell elolvasni, amíg automatikussá válik ezek használata, khm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!