Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találom meg a megfelelő párt?
Ha ilyen férfival ismerkedsz, akkor alapból ne menj bele a kapcsolatba.
Azt nem tudom, hogy volt találhatsz olyan férfit, aki megfelel neked, de csak azt tudom tanácsolni, hogy addig is ne pazarold az időd olyanra, aki nem felel meg, remélve, hogy idő közben megváltozik, mert nem fog.
Na igen, 16-os. Vagy amikor közli (ez kollégámmal történt és fültanúja voltam az esetnek) a csaj vele, hogy olyan kedves srác volt és annyi szeretetet adott neki, hogy így 3 év után nem lett volna szíve ezeket a dolgokat felhozni, meg igazán a szemébe sem tud nézni. És ő maga sem gondolta azt, hogy vágyik a BDSM-re, pisiszexre és ilyesmikre egészen addig, amíg egy egyetemi csoporttársa egy buliban el nem kapta őt és akkor iszonyúan érezte magát, de utána többször együtt voltak és rájött, hogy valójában élvezi ezeket a dolgokat.
Ez egy hangfelvétel volt, amit azután játszott le nekünk, miután az irodaház tetejéről akart leugrani és a biztonsági őr szólt nekünk, hogy hozzánk tartozik-e a srác, mert nagyon kivan idegileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!