Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint az incelek kizárólag a személyiségük miatt nem találnak párt, azok nem érzik, hogy bedől az elméletük?
Ugye itt állandóan arról megy a téma, hogy az incelek (ha nem szereted ezt a kifejezést, akkor örökszüzek, aggszüzek, forever alone-ok - nevezd, aminek akarod) azért szüzek késői húszas éveikre is, mert kibírhatatlanok, buták, utálatosak, gyerekesek, mentálisan vagy pszichésen sérültek, esetleg ezeknek tetszőleges kombinációja. Nyilván van köztünk ilyen is, mint a nőknél sikeres férfiak közt is, és nem mondom azt se, hogy mindegyikünknek makulátlan a lelke és az elméje. Micsoda meglepetés, hogy mi is emberek vagyunk, így nekünk is vannak hibáink! Nahát!
Csakhogy ezeket figyelembe véve az interneten -ahol pár képen és egy néhány soros bemutatkozáson kívül semmit nem tudnak rólunk a nők- tarolnunk kellene, de minimum valamennyi sikerélményt szereznünk. Ez viszont nagyon nem így van. Akkor bizony nem marad más, minthogy a génlottón bejött nulla találatos szelvényünknek köszönhetően vagyunk egyedül, ami egészen evidens is... és mégsem olvasni semmi mást ezen az oldalon sem, mint az első bekezdésben vázoltakat. Tessék, hogy ne legyen sima, üres fröcsögés az írásom, néhány kérdés a témában, ahol érdemes elolvasni a válaszokat:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ennél a kérdésnél amúgy érdekes a válaszok aránya. Vannak, akik a szokásos kamut nyomatják, hogy belső így, személyiség úgy, de a #4 eléggé megfogta a lényeget.
Egyetlen válasz, az is arról szól, hogy a belsőjét fejlessze, véletlenül sem jutunk el odáig, hogy talán ronda a kolléga.
Nyilván ezer meg egy másik kérdést be lehetne linkelni, ez csak néhány azok közül, amiket a szűz+férfi keresőkifejezésre kidobott az oldal. Viszont azokból is csak az, ami kapásból az első oldalon volt, tehát végtelen számban lehetne ilyeneket sorolni.
Azóta sincs erre vàlasz, hogy ki a felelős az elcseszett életükért, csak a “zanzásítás” megy oldalakon keresztül, hogy mi milyen sz@r trollok vagyunk.
Mit akarsz ebből diskurzust faragni?
Nagyon egyszerű a dolog.
Irány a pszichológus, ott ha szorgalmasan dolgozol magadon, megvàltozik mèg a kisugárzásod is, nem ezt fogod árasztani magadból, amit most. Ez persze, hogy nem kell senkinek, csodálkozol?
Ha rendbe jönnek a dolgok a fejedben, valószínűleg arra is lesz motivációd, hogy az èleted normális vágànyra tereld, ami által vonzóbb leszel a nők szemében.
Ez a jelenlegi rossz irány, és elhiheted, hogy ez az arcodra és az egész megjelenésedre kiül. A nők megérzik az ilyesmit és kerülik.
Szerintem is, a kerdezo csak pofazik mindenrol eskuszom olyan mintha bolcsesz lenne, de valahogy nem nez onmagaba...
Kerdezo 10 perc meditacio es reflexio minden nap, kicsi onismeret es sok sok alazat es maris rajosz mi a gond.
Egyertelmu h nem a vilag rosz mivel a blahan a csovesek nem incelkednek annyit mint te, van baratnojuk es boldogok viszonylag. Te meg sehol se vagy hozzajuk kepest :)
Amugy mi az oka a komplexusaidnak? Ird mar le mennyit keresel, szuleiddel laksz-e, mikor volt az elso csokod, miota nincs baratnod, eljutottal-e a mágusok felso szintjere a szuzesseggel, mikor vertek utojara jol el a szadat, kered-e a verest stb stb, megtartjuk neked a terapiat hamar.
Majd, ha visszagondolsz a 30-as éveidre szerintéd szép emlék lesz azt öregen elmesélni,hogy:
Tudjátok anno még amikor 28 éves voltam nagy kópé voltam ám, kiskomáim! A gyakori kérdések nevű internetes oldalon én voltam az, aki kiállt a 30 éves szüzekért, mert ők áldozatok és én is az voltam, de ezt nem értették meg, inkább bántottak és azt mondták én tehetek róla.
Nehéz dolgok ez, mondom én neked! Még most is szűz vagyok, de már nem lehet asszonyom, mert öreg vagyok hozzá és társadalomnak csak a külső számít. Ilyen kegyetlen az élet.
Nyilván igazad van kérdező, de tudod az emberek egy igen jelentős része tagadja ezt, szóval sok megértésre ne számíts.
Tudod a párkapcsolatokat általában jellemzi egy furcsa kettősség, egyszerre akarsz szexuális vonzalmi célpontot találni meg társat, na ez szinte lehetetlen. Eleve, aki dugsz az nem lehet a lelki társad, akit meg szeretsz abba nem csavarod bele a farkad, én így állok hozzá. Amúgy kérdező hazudj, az a megoldás, én is a belem fogom a röhögéstől mikor udvarolok, és a sok hülye meg el is hiszi, és ettől engem valami jó pasinak tart. 🤣🤣
A nő nagyon primitív lény amúgy pénz é nagy farok kell neki, nem szeretet, ezt jegyzed meg, meg kell egy ilyen "mindenki bekaphatja én vagyok a király lealázok másokat" stílus. Én ezt idővel vettem föl, azóta jé vannak nőim! Csak közben hányok, de nézd meg itt is mennyi féreg ír, és azt hiszik nekik van igazuk.
Na, megjött a fő nőgyűlölő pszichopata, akinek álmában vannak női.
Feküdj vissza, jobban jársz.
Normális ember nem àllít fel elméletet az incelek magànyosságànak okairól.
Nem vagytok közügy.
Csak egy példa, normális esetben a "niceguy" énem például ha egy lány azt mondta neki, hogy nincs esélyed, hagyjál, na akkor szépen félreállt, aztán kipróbáltam, hogy mi van, ha nem állok! Meglepő, de addig írogattam neki, addig kerestem míg a végén csak eljött velem ide-oda. Azóta tudom, hogy sajnos a nőknek ez kell erőszakosnak kell lenni meg lehengerlőnek, ha kell zaklatni őket, és akkor érzik, hogy -akármilyen ronda is vagy- te vagy top csávó alfahím.
Eleve olvassatok női irodalmat, az álompasi mindig egy erőszakos féreg, van, hogy konkrétan bezárja a csaj tegy évre, hogy belé szeressen! és ez a nők egyik titkos vágya, ilyenből készülnek filmek!
Persze, hogy elment veled, remélte, akkor végre békén hagyod. Gyorsan túlesik rajta, mint ey oltáson, aztán hátha békén hagyod végre.
A 365 napot számtalan nő kritizálta, ostobaság volt példának felhozni. Másrészt akinek tetszett is, annak is mint fikció, nem valóság. Tudod, melyik írónő romantikus történeteit számítanak a mai napig etalonnal a stílusban? Jane Austen. Na, tőle olvass pár könyvet és nézd meg, hogy ott milyenek a férfiak és a szerelmek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!