Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért olyan rendkívül elutasítóak az Incelekkel szemben, amikor nem ők csalják meg őket és nem ők bántalmazzák őket a kapcsolatokban?
40
Mert a férfiak nem viselkednek pincsi kutyaként, ha egy náluk 100x jobb nő akar tőlük valamit..áá nem dehogy, ez csak a nők szégyene.
De igen, emiatt nem is lesz valtozas.
37F incel
#41 De igen. Csak én ezt nem is tagadom, és gáznak és hibának is tartom. Meg rajtam kívül még jónéhány férfi.
De itt nem ez a lényeg, hanem a sokadszorra is előadott kamu női mítoszok, amik segítenek fenntartani és tovább rontani a társkeresés amúgy is nehéz állapotát.
"Mert a férfiak nem viselkednek pincsi kutyaként, ha egy náluk 100x jobb nő akar tőlük valamit..áá nem dehogy, ez csak a nők szégyene."
Hát nem is tudom, pincsikutyaként sosem viselkedtem, de ha egy rendes nő szépen közeledett, én is úgy álltam hozzá.
Sosem voltam képes megalázkodni egy nőnek sem, ez volt az egyik hibám sokszor.
De úgy általánosságban sem jellemző a férfiakra hogy a jó nőknek megalázkodjanak, én a nőknél látom ezt leginkább, helyes pasik esetében.
A probléma nem is igazán ezzel van, hanem inkább azzal hogy mennyire gyűlölködőek itt a sikertelen férfiakkal szemben.
Isten ments hogy egy ilyen nő engem válasszon, azaz nem zavar hogy elutasítóak (mint a kérdés állítja) csak az zavar hogy gusztustalanul gyűlölködőek.
Azt a fajta incel gyűlölködést ami erre okot adna viszont alig látni ezen az oldalon
"és napi szinten látni, hogyan alázkodtok meg valami helyespasinál."
Az incelek miért hiszik, hogy egy helyes pasi csak szemét lehet? Emlékszem, egyszer volt egy srác, aki azon hisztizett, hogy helyette a csaj egy bunkó nagymenőt választott, aztán kiderült, hogy semmit sem tud róla, csak a Facebookon látta, hogy helyes a pasi, szóval tuti kihasználja a lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!