Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők volt már dolgotok olyan férfival akit gyerekkorában bántalmazták a szülei? Milyen problémák merültek fel az ilyen kapcsolatokban?
Megfelelési kényszeres kullancs volt. Tipikus jógyerek effektus volt, nekem is úgy táncolt volna, ahogy fütyülök és földhözverte magát, ha szerettem volna magamban lenni pár órát, csak ebben rohadtul nem volt semmi férfias, szóval hamar vége is lett.
Párom is ilyen családban nőtt fel, rajta pl ez nem látszik ennyire. Törődő és végtelenül rendes, nem akar az apjára hasonlítani
Igen, az exférjem. Az apja verte, alkoholista volt.
Következmények: betegesen összenőtt kapcsolat az anyjával, soha el nem szakadó lelki kötelék; kifelé mutatja, hogy ő mennyire magabiztos, sikeres, boldog, de belül egy bizonytalan kisfiú, akinek folyamatosan kell a külső megerősítés, hogy ő jó, szerethető (ez flörtök formájában öltött testet főleg); alkoholizálás; hazudozás rezzenéstelen arccal; hűtlenség.
Viszonylag hamar elmondta, de akkor én még nem tudtam felmérni a következményeket, nem tudtam, hogy ennek ilyen nagy hátasa lehet.
33N
#5 itt félreértés van valószínűleg én nem fogalmaztam elég érthetően mert nem gondoltam, hogy ez fontos. De én vagyok a bántalmazott férfi. Csak azért mondom mert nem bántám a gyerekeimet.
Érdekel hogy mi mindenre kell odafigyelnem egy kapcsolatban, hogy azt ne tegyem tönkre.
Önértékelési problémák, gátlássosság, talán kicsit túl nyugodt is vagyok emiatt unalmas, nincs gondom a párom iránt érzett érzéseimről kell beszélni, de nem szeretek olyan érzéseimről beszélni ami miatt gyengének vagy sebezhetőnek tünhetek. Nekem nagyon sok idő kell, hogy meg tudjak igazán bízni valakiben.
Nagyon sok mindent fel lehetne még ide sorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!