Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők tényleg annyira irtóznak a bántalmazó kapcsolatoktól, agresszív, nárcisztikus férfiaktól, akkor miért csak jóképű férfiakkal hajlandóak szóbaállni?
Érdekes, engem pont egy ocsmány külsejű, de magát aranylelkűnek valló srác bántalmazott, aki előtte incel volt, sose kellett senkinek, igazi mocskos, nárcisztikus, beteg féreg volt.
Ellenben 8 éve van jóképű párom, aki soha az életben nem bántott semmilyen téren.
Ha neadjisten szakítanánk egyszer, akkor is kizárólag jóképű pasikkal fog akár még felmerülni is, hogy lehet valami.
És nem azért, mert azt hinném, hogy ők biztos mind normálisabbak, hanem én úgy gondolom, hogy nem a külsőtől függ, hogy kinek milyen a lelke, egy párkapcsolathoz viszont szükség van fizikai vonzalomra is => a fizikailag vonzó férfiak között kerestem/keresném a lelkileg megfelelőt és kész.
Jaj már megint azok a bántalmazó jóképű férfiak és galamblelkű rondák.
Semmi köze a kinézetnek a bántalmazáshoz.
A legnagyobb undorító agresszív férgek az ismeretségi körömben alapvetően nem a szép emberek közé tartoztak külsőre, hanem azok közé, akikre gyakran mondtam, hogy veri a nőt, de ha egy igazi férfias férfi állna elé, cincogna, mint az egérke, mert egy alacsony vézna szar, aki csak nőkkel szemben kemény.
Sokan egyébként tényleg kisnövésű, beesett mellű, pipaszárlábú szarok voltak. Egy erősebb nő alájuk rúg kettőt és végük.
De sokaknak undorító volt a feje is, személy szerint bottal sem piszkáltam volna őket, undorítóan néztek ki, főleg az alkoholtól meg a cigitől. Volt mire komplexusosnak lenniük. 😂
Biztos van jóképű férfi is, aki agresszív, gondolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!