Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők tényleg annyira irtóznak a bántalmazó kapcsolatoktól, agresszív, nárcisztikus férfiaktól, akkor miért csak jóképű férfiakkal hajlandóak szóbaállni?
11
Csak az incelek világában. Ők sok hasonlóságot mutatnak a szélsőjobboldali alt-right mozgalommal. Mindkét csoport genetikai okokkal, faji megkülönböztetéssel operál, és a politikai korrektséget tartja felelősnek azért, hogy kisebbségbe szorultak. Például náluk genetikai alsó- és felsőbbrendűségről is szó esik. Lásd Chad (azok a férfiak, akik szexuálisan sikeresek, genetikailag felsőbbrendűek mint az incelek) helyes, kisportolt, izmos, és gazdag. Tehát a párkapcsolatot, szexet és boldogságot megkaphatja, az incelek pedig nem.
Ez a kérdés is jól rámutat a problémára. Nyomjátok itt az álnaiv szövegeket, játsszátok a hülyét. Szerintetek ki verne meg, csalna meg könnyebben egy nőt? Az, aki egész életében vért izzadva küzdött, hogy végre valaki adjon egy szaros esélyt, vagy az, aki baromi jól néz, sorban állnak nála és 5 perc alatt talál másikat? Hihetetlen, hogy képesek vagytok arcátlanul tagadni nyilvánvaló dolgokat.
Csak így ne várjátok, hogy a "vanbarátom" elfogadható visszautasítás legyen és komolyan legyetek véve.
Valóban nem válaszolnak szinte soha a nők arra, hogy egy csúnya pasi mégis kivel csalná meg a párját, ha a csúnyasága miatt ez kb. képtelenség?
Csak egy nőknél sikeres férfi tudja a barátnőjét megcsalni, hiszen van neki kivel megcsalnia, hiszen sikeres a nőknél...
17
Attol, hogy egy pasi ronda, még nem lesz autómatikusan hűséges, normális, vagy jó egzisztenciával rendelkező! Ezen az alapon, neked ne kelljen szép Nő - Hiszen ki csalna meg előbb? ...
17
Te komolyan gondolod, hogy ha egy csinos, értelmes nő komoly, monogám kapcsolatot akar, akkor annak az a módja, hogy leáll egy csúnya, számára nem vonzó pasival? :D Szánalmas már az elgondolás is.
Az a legrosszabb, hogy 18 éves naiv lányként én ezt elhittem valamilyen szinten és esélyt adtam egy ronda pasinak. Pár hónap után előjöttek az olyan dolgai, hogy ő szexmentesen élte az addigi életét, és most miattam megtört a jég, és ő mennyi nővel dugna szívesen, és még nekem képes volt hüppögve, bőgve magyarázni a telefonba egy buli után, hogy milyen durván elküldték őt nők. Pedig én voltam a barátnője. :D Ő azzal jött, hogy ő legalábbb nyílt lapokkal játszik, szerinte hülyeség a monogámia, stb.
Más téren is bántalmazott amúgy, kifejezetten agresszív volt, önbizalomgyilkos.
De persze nem csalt meg, mert rajtam kívül senki nem nyúlt volna hozzá.
Ellenben van egy kifejezetten helyes, vonzó párom 8 éve, akitől soha nem kaptam semmi bántást, mocskot, hűtlenkedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!