Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért olyan rendkívül elutasítóak az Incelekkel szemben, amikor nem ők csalják meg őket és nem ők bántalmazzák őket a kapcsolatokban?
"Ha a nők a megcsaló, bántalmazó férfiakkal inkább összejönnek, mint az incelekkel, akkor az világosan mutatja, hogy az incelek még a megcsaló, bántalmazó férfiaknál is alacsonyabb szintű állatfaj. Ideje lenne ezt felismerni."
Inkább azt mondhatnánk:
Ha a nők a megcsaló, bántalmazó férfiakkal inkább összejönnek, mint az incelekkel, akkor az világosan mutatja, hogy a nők még a nőknél teljesen sikertelen férfiaknál is alacsonyabb szintű állatfaj. Ideje lenne ezt felismerni.
Sajnálom az általánosítást, de az incelekkel már megkezdték azt
Mert az egyes kommentben leírt rétegről hiszik azt, hogy incelek, és hogy az incelek csak olyanok lehetnek.
Valójában az incelek általában átlag feletti emberek, akik nem találnak a saját szintjükhöz való személyiséget.
Azért mert mondjuk úgy "polkorrekt gyűlöletlevezető csoport" mint a hajléktalanok, azokra is vannak sokan, akik rámondják, hogy maguk miatt jutottak ide, és legszívesebben lelövetné mindet, ha itt olvasod a válaszokat ugyanez lesz a kicsengés, hogy az incelek maguknak köszönhetik az incelséget, mert bezzeg minden századik ronda pasinak is van barátnője stb.
Személy szerint azt gondolom, hogy az incelek hibája, hogy beveszik a nők hazugságait arról., hogy nekik nem a külső meg a pénz meg a farokméret számít, mikor de, pont ennyi. Másik kedvencem, hogy az inceleknek szerintük nincsen kapcsolata nőkkel, én pont azért ismerem ilyen jól a nőket, mert elég sok időt töltök el velük, meg több elég közeli lány barátom volt...aztán amiket hallok annak hatására lettel valszeg. incel. Most érted én hogy higgyek egy nőnek, aki a belső értékekről mondja föl a kötelezőt, mikor láttam a csaj haverjaimat, amint egymásnak rajzolgatták az épp aktuális pasijuk farkát és méregették, hogy kinek nagyobb. Vagy olvass vel egy nőknek szóló 18+-os regényt! Na ott van a nők férfiideálja a nagydarab kigyúrt állat macsó, a vastag farokkal a sok pénzzel, aki ha akarja meg is verheti őket meg megalázhatja. Ennyi arról, hogy nekik kedvesség kell! Nem. én meg sajnos nem vagyok egy ilyen férfiálalt, szóval meg se próbáltam ilyen lenni.
A baráti társaságod nem fogja reprezentálni az egész női nemet. Én pl soha nem rajzolgattam farkakat, pedig szeretek szexelni és pont ezért tudom, hogy nem az számít hogy mekkora, hanem hogy hogy használja az illető. Ha szerinted ennyi számít csak a nőknek amit felsoroltál, akkor nem biztos hogy jó körökben mozogsz. Nem mondom, hogy nem fontos a pénz de nem olyan szempontból, hogy gucci táskát tudjon venni, hanem hogy egy alap életszínvonalat együtt fent tudjunk tartani és ne azon agyaljuk tudunk e a gyereknek miből enni adni.
Az meg, hogy a nőknek ilyen férfiallat kell :D gondolom a férfiak se ugyanazokra a nőkre buknak, kár azt hinni, hogy minden egyes nőnek ugyanazok a vágyai, igényei, ideálja. De nekem mindegy ki mit hisz, csak nem igaz, hogy nem veszitek észre, hogy ezekkel az általánosításokkal csak magatok alatt vágjátok a fát, hisz elkönyveltek minden nőt valamilyennek utána meg megy a hiszti, hogy nem kelletek nekik. Én se jönnék össze olyan emberrel aki ennyire felszínesnek gondolna, hogy csak a farokmeret és a pénz számít nekem értéknek.
"Kár, hogy a kutatások azt mutatják, hogy a fiatal férfiak egyharmada nem talál nőt, és ez folyamatosan csak növekszik"
Akkor a kutatásnak azt is ki kellene mutatnia, hogy ugyanennyi nő se talál férfit, vagy ezek a férfiak 20%-val vannak? :D
A 40+, 45+ éves korosztályt meg hagyjuk...már idősebbek szóval természetesen hogy nehezebben találnak partnert mint fiatalkorukban...Vagy nektek ez az egész nem a barátnő szerzésről, pátkeresésről szól hanem arról hogy minél több csajt megdugjatok.
29
Ilyen mindig is volt, miért probléma? De ez is csak akkor lehetséges, ha az pasas pénzes..hülyeség ezt az egészet levetíteni az egész 40+, 45+ éves korosztályra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!