Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért olyan rendkívül elutasítóak az Incelekkel szemben, amikor nem ők csalják meg őket és nem ők bántalmazzák őket a kapcsolatokban?
30! Akkor egyetértünk hogy a 30 alatti férfiak nagyjából harmada nem tud párkapcsolatot kialakítani?
Amúgy persze egy idösebb férfi pénzesebb.
31
Egyetértenék, de környezetemben mást látok..30 alatti férfiakról beszélek, akik többsége már sok éve van kapcsolatban egy nővel. A korosztályomban is ezt tapasztalom. Azt hozzáteszem, hogy 23 éves vagyok.
#27 Kiegészítés: na meg a férfi egyedüllét az nem női egyedüllét - ahol bizonyos időközönként lerendez valami ismeretlen, vagy a megszokott dezső - hanem az tényleg egyedüllét.
Csak ezt is letagadjátok, mert kellemetlen szembesülni a hazudozásotokkal.
Miért hiszed azt, hogy a nők inkább osztozkodnak valakin? Miért hiszed, hogy sorban állnak a nők egy “helyes pasinal” , minthogy olyan TÁRSAT válasszanak, akiknél ők az egyetlenek és nem kell sorban állni?
Biztos vannak olyan férfiak és nők akik több vasat tartanak a tűzben. De azért mert valaki vonzó még vágyhat arra, hogy monogám kapcsolatban legyen valakivel és ne minden héten mással háljon. A testiség fontos ezt aláírom, de sokkal jobb ha olyannal teszed akit szeretsz, akiben megbízol es aki tisztel. Ha egy nő tiszteli magát, nem fog sorban állni 6.iknak mert tudja hogy többet ér annál, illetve egy helyes arc semmit nem fog hozza tenni az életéhez.
"Ha egy nő tiszteli magát, nem fog sorban állni 6.iknak mert tudja hogy többet ér annál, illetve egy helyes arc semmit nem fog hozza tenni az életéhez."
Tapasztalni hogy a legtöbb nő bizony nem tiszteli meg magát ennyire ha egyedülálló helyzetbe kerül, vagy még néha akkor sem ha kapcsolatban van.
És a legtöbb férfi sem természetesen, nem fog önmegtartóztatásban élni csak mert egyedülálló. Csak míg a legtöbb nőnek van választása hogy szexpartner vagy magány, addig a férfiak durva többsége számára nincs, pedig ugye jobban is vágyna rá mint egy nő.
De persze ez nemcsak a szexről szól a férfiaknak sem, mert a legtöbb férfi is szereti a rendes állandó partnert aki partner testileg és lelkileg is.
Viszont a férfitöbblet miatt ez a fiatal férfiak körében valamivel nehezebb mint a nők esetében.
Mert egy nyuggerkorú nő továbbra sem opció párkeresésnél egy fiatal férfi számára, sem szexpartnernek, sem lelki társnak.
A szexpartner nem űzi el a magányt. Sőt.. ha valakinek csak szexre kellesz és utána szevasz, csak nagyobb magányba taszít. A magányt nem a testiséggel lehet elűzni, maximum a szexuális vágyat csillapítja de arra más módszerek is vannak, minthogy random pasikkal összefeküdjek.
Voltam olyan korszakban, volt amikor nem tiszteltem magam és összekevertem a szexet a szeretettel és soha olyan magányos nem voltam, pedig szexből nem volt hiány. Úgyhogy tapasztalatból tudom, hogy semmivel sem jobb az, ha legalább szexre kellesz valakinek mert szerintem inkább megalázó, hogy mindegy neki csak lyuk legyen. Ezt akkor még nem láttam, de kellő önismeret és önszeretet után megtanultam tisztelni és szeretni magam, így amikor nem éltem párkapcsolatban sem éltem meg magányosan azt az időszakot, ellenben azzal amikor pár perc alatt találtam valakit. Szexre. Az a lelket nem elégíti ki.
"A szexpartner nem űzi el a magányt. Sőt.. ha valakinek csak szexre kellesz és utána szevasz, csak nagyobb magányba taszít. A magányt nem a testiséggel lehet elűzni, maximum a szexuális vágyat csillapítja de arra más módszerek is vannak, minthogy random pasikkal összefeküdjek."
Ezzel teljesen egyetértek, maximálisan.
Én sem vagyok boldog ha csak szexpartner jut, mégis: ha az sem jut az szörnyű, férfiként legalábbis mindenképpen.
Nem a boldogság, hanem az alapvető egészség miatt, aminek valamiért része a nemi élet is, férfiak többségi véleménye szerint mindenképpen
Talán a nők egészen másként éreznek, de elég sokuk sem veti meg a szexpartner keresést, azért ez sem véletlen
Nektek is fontos kell legyen, persze ha lehet, rendes fix partnerrel. De mi van ha úgy nem lehet? Embere válogatja
Dehogynem kellemetlen. és napi szinten látni, hogyan alázkodtok meg valami helyespasinál.
Persze, ti ezt nem látjátok, mert nem akarjátok látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!