Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köze a nőket érő bántalmazó kapcsolatoknak a nők párválasztási kultúrájához?
Elképzelhető az, hogy a nők valamennyire hibásak abban, hogy túlságosan fontos nekik a külső, és emiatt könnyebben futnak bele bántalmazó kapcsolatba?
Én erre gyanaszom eléggé.
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
Akkor kérdezek én is:
"Van köze a nőket érő bántó kérdéseknek a kérdezők frusztráltságához?
"Elképzelhető az, hogy a kérdezők a leginkább hibásak abban, hogy nem találnak maguknak barátnőt, és emiatt könnyebben jut eszükbe inkább a nőket szidni/okolni?"
Annyi igaz talán, hogy nagyon sok nő van olyannal aki bunkóskodik vele, foghegyről reagál, trágárkodik, heti 100 sört benyom... Miért? Miért "menő" az ilyesmi?
Azokról nem is beszélve akik ilyen sitcom apafigurákkal vannak (kopasz/odó/, buta, dagadt fazonok, persze a heti 100 sör itt is kötelező)
Fura egy világ ez, én ezt nem tudom megérteni.
#5 Ez nagyon nagy volt, maximálisan egyet értek ;)
Amúgy akiket ismerek nőket, és voltak bántalmazó kapcsolatban, kifejezetten taszító külsejű palikról volt szó.
Az ok pedig valóban gyerekkori, szülő által okozott sérelem, otthonról való menekülés, illetve súlyos önbizalomhiány (intézetben felnőtt lány pl elhiszi, hogy jobbat úgysem kap, így benne ragad... Végignéztem, nem 1, nem 2 ilyen kapcsolatát, próbáltam segíteni, de menthetetlen volt... Már nem tartjuk a kapcsolatot.)
Idiota.
Ja. Aldozathibaztatas.
Meg meg is erdemli, nem?
Te meg azt, hogy egy kancigany seggbe kurjon. Idiota!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!