Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nyafognak a lányok, ha párválasztási monopóliumok van?
Bárkinek lehetnek rossz döntései. De még ha nem is döntött rosszul, bármelyik kapcsolatban lehetnek kisebb-nagyobb problémák. Ezekért a problémákért hogy ki tehető felelőssé, az adott helyzettől függ.
Mindenesetre én nem nyafogok, én jól választottam.
Én nem kifejezetten nyafogok, de igazi monopóliumok TÁRSkeresésre a 18-28 éves, kifejezetten SZÉP (tökéletes test, lapos hos, szép feszes és nem nagyon pici cici, tökéletes arcbőr, hosszú dús haj, szimmetrikus arc, feszes popsi stb.stn) nőknek van. Ha vki már nem annyira szép... oké, neked oké a rövid távú kapcsolat is, de ha én nem vagyok egy szexkapcsolatos, egyéjszakás típus, mert más értékrendem van, akkor a hajamra kenhetem. Mondjuk eddig nem választottam rosszul párt, szóval ezek miatt nem picsogok. De azt igenis megjegyeztem már, hogy normális (és ez alatt belsőre normális és külsőre max. igényes férfiakat értettem, nem latinos izommacsókat meg bárkit, aki épp a médiaideál). Sokan már azt is picsogásnak veszik, meg lehazugoznak, ha ezt megjegyzem.
illetbe azt hozzátenném, hogyha vmi megromlik egy párkapcsolatban, az nemcsak a nő hibája. És az sem biztos, hogy olyan rossz emberismerő lett volna... néha elég egy nagyobb trauma vagy hogy vki telebeszéli a másik fejét hülyeségekkel.
Mondjuk azokat én is tudom megérteni, akiket már 3adszor ver féltholtra a pasijuk, és nem akarják elhagyni, "mert cejetem é megígérte, hogy jobb lesz". A szélsőségesen hülyéket nem tudom sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!