Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nyafognak a lányok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nyafognak a lányok, ha párválasztási monopóliumok van?

Figyelt kérdés
Gyakorlatilag hölgyválasz van.Egy nő dönti el kivel köti össze az életét rövidebb vagy hosszabb távra.Tehát nagyrészt ők tehetők felelőssé a párkapcsolatban bekövetkező hibákért mivel ők választottak ki a párjukat.Valószínűleg ezért marad sok nő egy pocsék férfi mellett,mert képtelen beismerni,hogy Ő rosszul választott volna.
2014. jún. 4. 18:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Újabb nőgyűlölő, semmi újdonság...
2014. jún. 4. 18:36
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
Ilyen felfogással nem is csoda, ha nincs csajod.
2014. jún. 4. 18:37
 3/11 anonim ***** válasza:
igen, ő dönt, de te kéred meg a kezét basszus...
2014. jún. 4. 18:40
 4/11 Költőnő? ***** válasza:
73%
hülye vagy
2014. jún. 4. 18:41
 5/11 anonim ***** válasza:
73%
unalmas
2014. jún. 4. 18:45
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
Tudod, mi a párválasztási monopólium? Ha a nő kiválaszt egy akármilyen pasit, és függetlenül attól, hogy az akarja-e, a párjává teszi. De tudod a való világban, vagyis az életben az van, hogy a pasi is dönt, hogy kell-e neki az a nő vagy sem. És ha nem kell neki, akkor a nő választhatja magának, ahogy akarja, akkor se kapja meg.
2014. jún. 4. 18:54
 7/11 anonim ***** válasza:
7%
Fáj az igazság sajnos az embereknek,de ez van Kérdező.Ilyenkor mindig felháborodottan téged vagy másokat szapulnak,pedig ha belegondolnának pontosan így működnek manapság a dolgok... :)
2014. jún. 4. 18:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Bárkinek lehetnek rossz döntései. De még ha nem is döntött rosszul, bármelyik kapcsolatban lehetnek kisebb-nagyobb problémák. Ezekért a problémákért hogy ki tehető felelőssé, az adott helyzettől függ.

Mindenesetre én nem nyafogok, én jól választottam.

2014. jún. 4. 19:00
 9/11 anonim ***** válasza:

Én nem kifejezetten nyafogok, de igazi monopóliumok TÁRSkeresésre a 18-28 éves, kifejezetten SZÉP (tökéletes test, lapos hos, szép feszes és nem nagyon pici cici, tökéletes arcbőr, hosszú dús haj, szimmetrikus arc, feszes popsi stb.stn) nőknek van. Ha vki már nem annyira szép... oké, neked oké a rövid távú kapcsolat is, de ha én nem vagyok egy szexkapcsolatos, egyéjszakás típus, mert más értékrendem van, akkor a hajamra kenhetem. Mondjuk eddig nem választottam rosszul párt, szóval ezek miatt nem picsogok. De azt igenis megjegyeztem már, hogy normális (és ez alatt belsőre normális és külsőre max. igényes férfiakat értettem, nem latinos izommacsókat meg bárkit, aki épp a médiaideál). Sokan már azt is picsogásnak veszik, meg lehazugoznak, ha ezt megjegyzem.

illetbe azt hozzátenném, hogyha vmi megromlik egy párkapcsolatban, az nemcsak a nő hibája. És az sem biztos, hogy olyan rossz emberismerő lett volna... néha elég egy nagyobb trauma vagy hogy vki telebeszéli a másik fejét hülyeségekkel.

Mondjuk azokat én is tudom megérteni, akiket már 3adszor ver féltholtra a pasijuk, és nem akarják elhagyni, "mert cejetem é megígérte, hogy jobb lesz". A szélsőségesen hülyéket nem tudom sajnálni.

2018. júl. 17. 15:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Plusz a férfiak már rohadt sok nőt kiszúrnek azzal, hogy KIHEZ mennek oda ismerkedni. És ééééérdekes módon 18 és 60 között, véznától a szumós testalkatig, még azok is, akik azt hazudják, hogy nekik nem számít a külső és csak az aranyos lányokat keresik, vhogy szinte csak a tuti csajokhoz mennek hozzá (még akkor is, ha a csajról 10 kmről látszik, hogy egy flegma paraszt).
2018. júl. 17. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!