Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos neked hogy egy pasi vicces legyen? (párválasztási szempontból)
Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 15:26
1/10 Allison válasza:
Én jobb szertem ha komoly de a megfelelő helyzetben tudjon viccelni és értse is. Aki viszont állandóan jófej akar lenni az szánalmas.
2/10 anonim válasza:
Hát ne legyen pojáca, de humorérzéke azért legyen.
4/10 anonim válasza:
Ha van humorérzéke, biztos, hogy sokáig maga mellett tud tartani.
5/10 Timi: ) válasza:
Nekem fontos,mert ha vicces,akkor tuti nem unatkozom majd mellette,én is szeretek viccelődni,poénkodni,így engem vonzanak az olyan pasik,akiknek van humorérzékük,viszont NE vigye túlzásba,ha a helyzet megkívánja tudjon viselkedni és nem mindent elhülyéskedni:$
23/L
6/10 anonim válasza:
Nagyon ... ez az egyik tulajdonságuk amivel megtudnak fogni,ha jól csinálják.Most van egy fiú akivel együtt vagyok,helyes meg minden ... csak nem igazán tudok vele úgy viccelődni,ahogy azt más fiúknál megszoktam és ez nagyon nagyon zavar engem .
7/10 anonim válasza:
nekem nagyon fontoss, igaz azért ert fiatal vagyok még csak 16 de én olyan emberekel nem is barátkozom akiknek nincs humor érzékük, mivel én imádok nevetni, hülyéskedni, állatságokat csinálni, szoval ha nincs humor érzéke, nem veszi a poént meg hasonlok akkor velem szoba se áljon nem hogy még járjak vele
16L
9/10 anonim válasza:
Humorérzék és humorérzék között azért van különbség...Az idióta amerikai pite szerű állatságokra nem vagyok vevő, igényes humorra viszont igen. Úgyhogy pontosítsd a kérdést :) 26f
10/10 anonim válasza:
nekem nagyon fontos... imádom ha egy pasi meg tud nevettetni de úgy őszintén...:D:D(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!