Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan pasi, akisàrmos, helyes, kedves, sportos;izmos, hűséges és vicces egyben? Hol lehet velük talàlkozni/ismerkedni!
Figyelt kérdés
Ja és kb 18-20 éves.;-)2011. aug. 16. 19:43
1/29 anonim válasza:
Ha nem nézzük , hogy kedves és hűséges, úgy már elég sokat találni ! :D
2/29 anonim válasza:
Első: a kérdező se nézi, szal ok :D
4/29 anonim válasza:
Én például kétszeresen is ilyen vagyok!
Sármos, helyes, kedves, vicces, és kétszer is 20... :-D
Sőt, már két és félszer is... :-(
Pedro
5/29 anonim válasza:
de létezik, persze , csak bunkó, olyan értelemben, hogy buta, tényleg. legtöbb spotoló szerintem ilyen : sàrmos, helyes, kedves, sportos;izmos, hűséges és vicces egyben
az a baj, hogy hiába néz ki jól, meg minden, ha üres a buksi...az ilyeneket csak nézni jó.
Allergiás vagyok az ilyenekre...
6/29 anonim válasza:
létezik, a párom, de Ő még családcentrikus, bátor, magabiztos, talpraesett, optimista, olykor komoly, segítőkész, megbízható, szereti a gyerekeket és hatalmas szíve van ♥ de Őt nem adom senkinek
19/L
7/29 A kérdező kommentje:
Nàlam igenis nagyon fontos egy fiùban,hogy kedves és hűséges legyen.;-)Nyilvàn nagyon örülnék,ha mellette még okos is lenne.
2011. aug. 16. 20:10
8/29 A kérdező kommentje:
Kedves utolsò!Hol ismerkedtél meg vele?
2011. aug. 16. 20:13
9/29 A kérdező kommentje:
Szàmomra a magassàg nem olyan fontos,max annyi,hogy egy kicsivel legyen magasabb nàlam legalàbb.Èn 168cm vagyok.:-)
2011. aug. 16. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!