Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan pasi, akisàrmos, helyes, kedves, sportos;izmos, hűséges és vicces egyben? Hol lehet velük talàlkozni/ismerkedni!

Figyelt kérdés
Ja és kb 18-20 éves.;-)
2011. aug. 16. 19:43
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
A hasonló tulajdonságok megvannak nekem is.;-)
2011. aug. 17. 16:45
 22/29 anonim ***** válasza:
van eszem,vicces vagyok,sármos az nem biztos...kedves..és még sportoltam isxDja,ésmár helyesnek is mondtak már:P
2011. aug. 19. 13:46
 23/29 .Daniel. ***** válasza:
Nálam már megbuktál. Ha hasonlóan sármos vagy, izmos és helyes akkor kár de mi nem passzolunk össze. Kicsi, ronda és nagyon büdös is vagyok. Ha mind ez kicsit is felizgatott ne habozz írj nekem ímélt, csókolj meg és lehet megszépülök a sármodtól ;)
2011. aug. 19. 13:58
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, ebben az az érdekes, hogy a nőknél a szerelem a választóvonal. Ha belezúgsz egy fickóba, akkor az okos, sármos, izmos, kedves és k*rvára tökéletes (ahogy olvasod is, mindenkinek csak a párja ilyen), a valóságtól totál függetlenül. Amíg nem, addig nem. Tökéletes emberek nincsenek, csak a rózsaszín felhők homályosítják el a szerelmesek látását. A nagy felismerésekből aztán jönnek a nagyon véres veszekedések/szakítások.

Amúgy simán léteznek olyan srácok, akikre ezt valamennyire mind rá lehet húzni, számodra - és más lányoknak - mégsem lesznek érdekesek, állnak csaj nélkül, és nem értik, mi van. Ezen kívül sok olyan csaj, aki éppen elmondja, hogy az ő fickója definiatív értékkel bír a tökéletes férfira nézve, mindeközben egy buta, pózer nyálgéppel jár, akit, ha megismersz, csak pislogsz, hogy ennek ő miért örül.

Teljesen hülyeség álomképeket kergetni, ismerkedj emberekkel, és az embert keresd, ne a tökéletességet; a szőke herceg is csak csajozni használná a fehér lovát...

2011. aug. 19. 14:17
 25/29 anonim ***** válasza:

Létezik, mert kb ilyen vagyok én is. Sármos (ezt sokan mondták már, de én átlagosnak tartom magam külsőre), kedves, hűséges, vicces és sportos is vagyok, 3 évig karatéztam. Ha az okos azt értetted, hogy olvasott és művelt, akkor az is jellemző rám.

Csak két bökkenő van: 180 cm magas vagyok ( nem tudom, hogy mennyire lehet magas nálad a pasi) és 22 éves vagyok.

2011. aug. 19. 14:23
 26/29 anonim ***** válasza:
22 Vagyok sportos, (kicsit már inkább a kigyurtabb kategória/mondják/) Empatikus, Hüséges, életvidám, tarsosági lény, nagyon tudok szeretni, és lass csodát mégis egyedül vagyok. :p
2011. aug. 19. 19:58
 27/29 anonim ***** válasza:

Hát ez mostmár egyre jobban hasonlít egy társkereső rovatra :-D

Azért majd szóljatok, ha valakinek összejött, meg kellene ünnepelni! És az esküvőre is elvárjuk ám a meghívót!

Pedro

2011. aug. 19. 20:30
 28/29 anonim ***** válasza:
Nem küldök nevjegyet
2012. márc. 7. 01:46
 29/29 anonim válasza:
itt alszik mellettem.:)
2014. szept. 24. 03:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!