Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan pasi, akisàrmos, helyes, kedves, sportos;izmos, hűséges és vicces egyben? Hol lehet velük talàlkozni/ismerkedni!
Tudod, ebben az az érdekes, hogy a nőknél a szerelem a választóvonal. Ha belezúgsz egy fickóba, akkor az okos, sármos, izmos, kedves és k*rvára tökéletes (ahogy olvasod is, mindenkinek csak a párja ilyen), a valóságtól totál függetlenül. Amíg nem, addig nem. Tökéletes emberek nincsenek, csak a rózsaszín felhők homályosítják el a szerelmesek látását. A nagy felismerésekből aztán jönnek a nagyon véres veszekedések/szakítások.
Amúgy simán léteznek olyan srácok, akikre ezt valamennyire mind rá lehet húzni, számodra - és más lányoknak - mégsem lesznek érdekesek, állnak csaj nélkül, és nem értik, mi van. Ezen kívül sok olyan csaj, aki éppen elmondja, hogy az ő fickója definiatív értékkel bír a tökéletes férfira nézve, mindeközben egy buta, pózer nyálgéppel jár, akit, ha megismersz, csak pislogsz, hogy ennek ő miért örül.
Teljesen hülyeség álomképeket kergetni, ismerkedj emberekkel, és az embert keresd, ne a tökéletességet; a szőke herceg is csak csajozni használná a fehér lovát...
Létezik, mert kb ilyen vagyok én is. Sármos (ezt sokan mondták már, de én átlagosnak tartom magam külsőre), kedves, hűséges, vicces és sportos is vagyok, 3 évig karatéztam. Ha az okos azt értetted, hogy olvasott és művelt, akkor az is jellemző rám.
Csak két bökkenő van: 180 cm magas vagyok ( nem tudom, hogy mennyire lehet magas nálad a pasi) és 22 éves vagyok.
Hát ez mostmár egyre jobban hasonlít egy társkereső rovatra :-D
Azért majd szóljatok, ha valakinek összejött, meg kellene ünnepelni! És az esküvőre is elvárjuk ám a meghívót!
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!