Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon megbántottam a csajt....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megbántottam a csajt. Létezik még a helyes út?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Dióhéjban az előzményekről:

Megismertem fél évvel ezelőtt egy lányt, akinek akkor már több éve barátja volt. Így titokban találkozgattunk.

Ő vette fel velem a kapcsolatot, de néhány hét után finoman elváltunk egymástól, mert azt mondta, kibékült a barátjával.

Nem lett kimondva, de tudtam hogy az éretlenségem miatt történt mindez, az egyértelmű jelekre, amiket küldött, nem reagáltam kellőképpen.

2-3 hónappal később újra érdeklődni kezdett, majd pár sms-t követően újra csend.

A napokban pedig ismét üdvözölt msn-en.

Szórakozott hangulatban voltam, és nem is nagyon törődtem azzal hogy hogyan fog reagálni arra amit írok. Kritizáltam a feltett képét, az írását. Elengedtem azt a szót hogy „megkárézlak”. Ezt valahol hallottam de csak később esett le hogy mit jelent, amikor azt írta hogy „volt rá alkalmad hogy meg...j de nem tetted meg, akkor most mi a f...t akarsz?”

Következő nap azt írtam hogy nem volt hozzám őszinte mert a barátja mellett velem kavart. De ez sem igaz, hisz azért nem mutatkoztunk sokat nyílvános helyen.

A szemére vetettem hogy így más mit várjon tőle, ha a barátjával ezt teszi.

Anita velem soha nem volt ilyen, és csak most jöttem rá hogy jó szíve van, mert arra vágyik igazán amit a barátja nem tud neki megadni.

Ennek lassan 1 hete, és most k...a szarul érzem magam a történtek miatt.

A kérdés csak az hogy van-e helye a bocsánatkérésnek. Arra gondoltam, ha megalázkodok előtte, az lehet hogy eléggé papucs dolog, és nem fogok tudni újjabb szintet elérni a csajnál, ha adna rá esélyt.

(Valljuk be, behódolni nem épp domináns.) Persze sértegetni a másikat meg f...ság.

A másik gondolatom hogy nem veszek tudomást a történtekről, és úgy közelítek felé mintha mi sem történt volna, fun módon. Vagy sikerül, vagy nem.

2010. ápr. 22. 17:28
 1/3 anonim ***** válasza:
bocsánatot kérni sosem késő és sosem "papucs"dolog főleg ha te rontottál el vmit.csak őszintén!hajrá!
2010. ápr. 22. 17:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves vagy. De egyszer majd megtanulod hogy az ilyen csajoktól nem szabad semmit se várni. Akik elégedetlenek a barátjukkal és a háta mögött kavarnak, azok gyáva, önző "nők", akik veled is ugyan ezt fogják csinálni ha egyszer már te sem leszel elég jó... A lényeg: egy ilyentől ne akarj semmit. Inkább légy hálás hogy úgy alakultak a dolgaitok hogy nem történt komolyan semmi...
2010. ápr. 22. 17:44
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem ahgyd a csajt, ha összejönnél vele, mi a garancia, hogy a te hátad mögött nem fog találkozgatni mással?
2010. ápr. 22. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!