Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan pasi, akisàrmos, helyes, kedves, sportos;izmos, hűséges és vicces egyben? Hol lehet velük talàlkozni/ismerkedni!
Figyelt kérdés
Ja és kb 18-20 éves.;-)2011. aug. 16. 19:43
13/29 anonim válasza:
Hol lehet velük találkozni? A lányregényekben. Na meg mondhatnám, hogy itt vagyok én, de engem az oroszlán is csak sírva enne meg, sportos se vagyok, akisármos se (meg sármos se), kedves... hááát... mikor milyen kedvem van. Na és már közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz, szóval abszolút nem vagyok ideális jelölt, de azért örülök, hogy mindezeket leírhattam ide, köszönöm szépen a lehetőséget. :)
14/29 anonim válasza:
Hát én megközelítőleg ilyen vagyok, a sármos kicsit necces, de a többi az megvan:D
17/29 anonim válasza:
barátom ilyen: sármos, helyes (ahhh...!), kedves (néha nekem kínos, milyen jó dolgom van), sportos (mellizmok! ;)), hűséges és jó a humorérzéke. ja, és ami a legfontosabb: őrülten tud szeretni!
18/29 A kérdező kommentje:
20:47es vàlaszolò!!Hàny éves vagy??:-)
Egyébként még én sem vagyok 18,csak majdnem:-P
2011. aug. 16. 22:26
19/29 anonim válasza:
A párom ! A legtökéletesebb számomra és a legmázlistábbnak érzem magam, és mások is külső szemmel megvesznek érte :) ÉS elképesztően okos :) Persze ha egy ilyen pasit akarsz neked is rendelkezned kell hasonló tulajdonságokkal :)
És munkahelyen ismerkedtünk meg :)
20/29 anonim válasza:
Létezik, de az ilyeneknek már mind van pasijuk.
Muhahah, ez egy szakállas vicc, de nem bírtam kihagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!