Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire baj ha egy pasi vicces, kedves, jófej, stb. viszont dagadt?
Ha már dagadt legalább tudja kompenzálni ilyen sok jó tulajdonsággal. Semmi baj nincs vele.
F/20
akkor kérdezek egy hasonlót.
mennyire baj,ha egy nő jól főz,takarít,kedves stb,viszont 60 éves?
na.
kb ugyanaz a probléma.
nem illünk össze.
Semmi probléma sincs vele. A mackós srácok is nagyon édik, hozzájuk lehet búújni.
Mondjuk ha még meg is tudna védeni és nem ő szalad el elsőnek, akkor meg egy főnyeremény.
én ismertem olyan pasast, aki olyan magas volt, hogy még én is csak a melléig értem, de az úgy megtáncoltatta az összes lányt... füstölt a padló :D
Nagyon bírtam.
Mackós =/= Dagadt. Azé' má' nah...
Kinek mi a dagadt? Kedves kérdező, te hogy nézel ki? Mert dagadt férfibarátaim tömkelege vidáman eléldegél mellettem, mint BARÁT. Nem, baj, hogy dagadt vagy, csak az a szomorú hírem van számodra, hogy sajnos ez nem mindenkinek jön be. Nekem spec bejön valamilyen mélységben...
19/L
Én valamiért félek a kövér emberektől.A kövér férfiaktól pedig pláne.Nem akarok általánosítani,van egy férfi ismerősöm van aki nagyon kövér,de ez mellett igénytelennek is találom(pedig az igénytelenség nem a testalkattól függ!!!!!!!),plusz nem bírom a stílusát,és már-már undorító ő számomra külsőre..Egyszerűen borzongok,ha eszembe jut az illető.
Aranyos,kedves,szeretnivaló jó férj és családapa kövér férfit is ismerek,ő egy rokonom férje...
Nem hinném,hogy lesz valaha is igazán kövér párom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!