Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem értem a nőket, a párválasz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a nőket, a párválasztási szokásaikat meg főleg nem. Mi alapján választanak párt (mert abban logika nincs az biztos)?

Figyelt kérdés

2013. júl. 11. 15:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
47%
Ne keress értelmet ott, ahol nincs.
2013. júl. 11. 15:11
 2/15 anonim ***** válasza:
26%

Ösztönösen választanak!

Nagy általánosságban:

Először kipróbálják az olyanokat, akiknek van pénze, meg kocsija, meg lakása. Az ilyen mellett anyagi biztonságban érzik magukat.

Valakik meg is ragadnak ezen a szinten!

Vannak a normálisabbak, akik viszont ezek után vagy ezek helyett normális párt találnak maguknak, akiknek nincs annyi pénzük, viszont mást tudnak nyújtani.

A pasik annyiban mások, hogy ők meg ösztönből minél több nővel akarnak szexelni, mert így szórját szét a "magjaikat". Majd a végén megállapodnak egy nőnél és boldogan élnek, míg meg nem halnak :)

Úgyhogy logika nem sok van benne...

2013. júl. 11. 15:17
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Pedig egész jól levezetted :)
2013. júl. 11. 15:28
 4/15 anonim ***** válasza:
Külső és anyagiak alapján.
2013. júl. 11. 15:30
 5/15 anonim ***** válasza:
95%

Pontosan, nincs benne logika.

Kell hozzá az a plusz, az a kémia, ami kell. Ezután ha rendes srác, akkor nyert ügy.

A pénz, kocsi stb hülyeségekkel csak a szerencsétlen pasik nyugtatják magukat.

2013. júl. 11. 15:31
 6/15 anonim ***** válasza:

Részemről: szimpatikus -e , bejön-e (ezt egységében értem, nem csak kinézetre, hanem hogy a stílusa-egyénisége harmóniát sugall-e), tudtam-e vele jókat beszélgetni...Aztán jól csókol-e (ebből már sok mindent le tudok szűrni). Utána, hogy jó-e az ágyban :D

Kapcsolat szinten, hogy biztonságot sugall-e, megbízható, ha kell, komoly, de legyen humorérzéke :)

A pénz engem nem érdekel, mert jól keresek :D

2013. júl. 11. 15:34
 7/15 anonim ***** válasza:
88%

Mi van!? Nem akad nő a horgodra?

5-ös számú hozzászólóval teljesen egyet értek!

A béndzsa férfiak jönnek a pénz szöveggel, hogy a nőknek az kell bla bla... Meg hogy csak a külső számít nekünk nőknek! Csak egyszer néznének magukba könyörgöm akik ilyenekkel jönnek!

2013. júl. 11. 15:38
 8/15 anonim ***** válasza:
92%

Miért, te mindig logikailag levezeted, hogy kivel jössz össze és kivel nem?

"áááá, ez a csaj nagyon bejön, kedves, aranyos, őszinte, még csinos is, de nem logikus vele lennem, mert túl népszerű, a logika és a matematika szerint biztos elszeretik tőlem"- ergo, nem jössz vele össze. így gondoltad, csak fordítva, női szemszöggel?

párt többnyire úgy választ a nő, hogy kb ezeket mérlegeli (nem sorrendben, írom, ahogy eszembe jut, és nem is minden esetben történik így):

-mennyire érzi jól magát az illetővel

-mennyire meri önmagát adni

-milyen az érzelmi hozzáállása a férfihoz

-mennyire érzi biztonságban magát mellette

-egy közös jövőt el tud-e vele képzelni, avagy sem

-büszke-e rá, ha vele látják, avagy sem (ergo, kellemes érzés-e kézen fogva sétálnia vele az utcán, be meri vinni a társaságba, mert a férfi mondjuk kultúráltan képes viselkedni, megjelenése elfogadható- ez egyénfüggő, hogy mi számít annak-, stb)

-érzi-e a "szikrát" (vagyis vonzódik-e hozzá szexuálisan)

-és még ezernyi más dolog, mindez tudat alatt dől el, nem gondolja végig az égvilágon SENKI lépésről lépésre, hogy miért, hogy, merre, meddig, kivel, egyszerűen csak ÉRZI, hogy márpedig neki az a bizonyos illető kell.

amiket felsoroltam, azok általában azok a dolgok, amik (nekem, személy szerint) amolyan "szempontok", hogy valakivel van-e esélyem párkapcsolatra, vagy sem.

itt érzelmekről beszélünk, és a logika meg az érzelmek annyira távol állnak egymástól, mint a röplabda és a bálnák éneke. pontosan SEMMI, ZÉRÓ, NULLA(0) köze van a kettőnek egymáshoz, így ne keress közös pontokat (legfeljebb úgy, hogy nem jön össze valakivel, mert bár tetszik neki és minden rendben lenne, de egy naplopó, lusta, semmirekellő alak, akivel nem lehet hosszú távra tervezni, mert pl egész nap csak a tévét bámulja és sört iszik, még állásinterjúra is lusta betévedni, akkor a logikus döntés az az, ha nem jön össze az ember vele. de ez csak példa, és mint olyannak, ennek is vannak ellenpéldái. emberek vagyunk, mindenki másképp működik).

2013. júl. 11. 15:38
 9/15 anonim válasza:
Az első három másodperc alapján... ;)
2013. júl. 11. 15:41
 10/15 anonim ***** válasza:
68%
az biztos hogy bonyolultabb mint nálatok pasiknál akiknél egyszerű a képlet mert a farkuk után mennek.
2013. júl. 11. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!