Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van, aki hozzám hasonlóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, aki hozzám hasonlóan elszomorodik, ha meglát egy párt az utcán?

Figyelt kérdés

Hacsak tudom, próbálok nem rágódni azon és elterelni a gondolataimat, hogy egyedül vagyok, de ha az utcán belebotlok egy szerelmes párba, akkor hirtelen minden eszembe jut, és valami megmagyarázhatatlan szomorúság tör rám. Ha aznap jó napom is volt, hirtelen megváltozik minden és magamba roskadok. Korábban nem érdekelt ez, pedig akkor is egyedül voltam, de az utóbbi időben ilyenkor mindig rámtör ez az érzés.

Akiket ma láttam, ráadásul látásból ismerem is. Szüleimmel unokatestvéremhez mentünk, és volt is bennem olyan érzés, hogy beléjük botlok, mert a 3. szomszédban lakik a fiú barátnője. Pont akkor jöttek ki a kapun. Más alkalommal meg álltam a kereszteződésben bringával, és egyszer csak mögöttem teremtek (ugyanez a pár) egy méregdrága motorral. Ilyenkor még az is eszembe jut, ha lenne is barátnőm, én ezt nem tudnám megadni neki.

Kistelepülésen lakom, itt sokan ismerik egymást, nem olyan, mint egy városban, ahol csupa vadidegen emberek mennek el egymás mellett.

2013. júl. 5. 21:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ismerős:/
2013. júl. 5. 21:09
 2/12 anonim ***** válasza:

Dettó! Ismeős! Nagyon is!

L

2013. júl. 5. 21:10
 3/12 anonim ***** válasza:
Bizony jelenleg ez van nálam is. De már dolgozom azon, hogy én is közéjük tartozzam, és én okozzak nektek fájdalmat inkább, minthogy gyötrődjek. Bocsi.
2013. júl. 5. 21:12
 4/12 anonim ***** válasza:
Sajnos van
2013. júl. 5. 21:12
 5/12 anonim ***** válasza:
Nyugi, én is hasonló cipőben járok.
2013. júl. 5. 21:19
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha a melegfelvonulás sokakban megbotránkozást kelt, akkor a feltűnősködő szerelmespárok hada miért nem?!
2013. júl. 5. 21:19
 7/12 anonim ***** válasza:

Jelen :( 25/L

De különösebben nem zavar néha kifejezeten örülök hogy nincs senkim ugyis tudom mi lesz a vége egy kapcsolatnak. Lásd GYIK :)

2013. júl. 5. 21:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Bár van barátnőm, de valahogy soha nem zavart mások boldogsága...
2013. júl. 5. 21:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban!
2013. júl. 5. 22:36
 10/12 anonim ***** válasza:

Én is így vok vele, mondjuk azért magamba nem roskadok csak nem vmi jó érzés...

Hány éves v egyébként?

16F

2013. júl. 5. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!