Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyakorikérdések.hu befolyásol párválasztási szempontból?
Hát én csak annyit fűzök ehhez, hogy sosem tudhatod hol találkozol a jövőbeli feleségeddel. A sors kifürkészhetetlen, viszont ha valaki nem nyitott az ilyesmikre az sem elítélendő.
Pl én nem ismerkedem neten, de nem ítélem el azt aki igen, ha ő abban találja örömét akkor engem miért zavarna?
Én ismertem meg innen egy helyes,jó fej srácot.
Meg egy...beteget.
Annyi biztos, hogy én itt többet nem ismerkedem.
Az,ha valaki szereti az oldalt azzal nincs gond,nem hiszem,hogy ez befolyásolna bármit.:D de azzal vigyázni kell kit mennyire engedünk be az életünkbe a netről, annyi biztos.
lehet itt is csiszolatlan gyémán ra bukkanni!
Am meg jól írja az 1.bárhol rátalálhatsz a nagy Ő-re.
Befolyásol. A sok hisztis pasitól egyszerűen lassan kiábrándulok a férfi nemből. Már képes vagyok egy átlagos asiról is azt feltételezni, biztos ő is itt szidja a nőket, sajnáltatja magát stb. A betegekről meg ne is beszéljünk.
19/L
nem ítélkezem előre, amúgy neten is ki ismerhetők az emberek, csak a szövegre kell figyelni
amúgy beszélgetek elég sokkal, nem tartok titokban semmit, mert tudom visszakereshető vagyok, sőt valaki ezt mér meg is tette,
lényeg vannak itt normális emberek, hogy ki miket írogat, az egy dolog, lehet látni sokan viccből, meg a kérdés jellege miatt kiakad, ettől még normális N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!