Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyakorikérdések.hu befolyásol párválasztási szempontból?
Figyelt kérdés
Sokan írták, hogy akik ide irogatnak azok biztos nyomik, randák, alacsonyak, dagik, lusták, paranoiások meg ilyenek... és ha megismernél személyesen egy férfit illetve nőt, tegyük fel nagyon tetszene, de az oldal rabja lenne, akkor ezzel már el is ásta magát és rossz pontokat szerzett? Van még esélye? Vagy tartsa titokba, hogy ide irogat?2013. júl. 20. 16:12
11/16 A kérdező kommentje:
kicsit figyelmesebben olvassátok el a magyarázatot légyszi, mert én most nem arra gondoltam, hogy valaki itt csajozik/pasizik, hanem SZEMÉLYESEN ismered meg az illetőt és utána derül ki, hogy sokat lóg az oldalon
2013. júl. 20. 16:23
12/16 A kérdező kommentje:
de azért köszi az eddigi válaszokat !
2013. júl. 20. 16:23
13/16 anonim válasza:
Ha nevetni jár ide vagy segíteni másoknak akkor nem ássa el magát előttem, viszont ha nyavalyogni vagy trollkodni, vagy nőket szidni akkor azonnali szakítás :)
ez megfelelő válasz a kérdésedre? :)
19/L
14/16 anonim válasza:
ha vki az alapján ítél el pl.engem akkor ő igazán felszínes lehet.
15/16 anonim válasza:
Nem igazán érdekelne. Bár aki itt vinnyog, az szinte biztos, hogy élőben sem lenne szimpatikus (úgy értem megismerkedés után derülne ki róla).
16/16 anonim válasza:
Hát nem tudom, ha inkább nézegeti ezt az oldalt ahelyett, hogy az fb-re posztolná naponta az ebédjét az imponál, de ha azt hinné, hogy ez az oldal körül forog a világ (mint itt jópár emberke) az kicsit kiábrándító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!