Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ahhoz, ha petíciót írnánk a neten, hogy a gyakorikerdesek.hu oldalon legyen egy társkeresős modul?
Úgyis annyian ismerkednek itt, mint a szél, mivel nagy látogatottságú az oldal, így értelmes emberek is megfordulnak itt, és nem kellene gagyi kamu társkeresőkre felregisztrálniuk.
Kort írhattok, ja és nemet is.
Hát ez a kategória már régóta ilyen modulként funkciónál, csak elég rafináltan kell megfogalmazni a társkereső szándékot:
"Ilyen vagyok, amolyan vagyok, miért nem találok ilyen-olyan lányt, brühühühühü, kegyetlen a világ."
Ennyi. :D
Szerintem teljesen értelmetlen.
Ugyanis ez nem társkereső, nem annak indult.
Am. sem társkereső oldalon kell ismerkedni,virtuálisan hanem személyesen a valóságban. De látszik, hogy a mai emberek ehhez már nem értenek.
Szexpartner kereső modul is lett, ha már itt tartunk.
Már 10 embernek lemondtam: köszi, ari vagy van barátom. Válasz: nem gond, esetleg valami kis testiség?
No comment -.-
Teli lenne kamu keresőkkel.
Az igazi társkeresés nem anonim.
Az ingyenes társkeresők anonimek, ezért bátran kamuznak, és
így sikertelenek is. Akik valóban társkeresést szeretnének, azok regisztrált oldalakra mennek.
Nem jönne be.
Elvesztenék az emberek a kontaktot. Itt sok hozzászólés, vita van. SOk ember így találja meg egymást, hogy eszmét cserél. Anonim módon.
Ha lenne társkereső modul ugyanúgy befulladna, mint a legtöbb. Felteszel egy képet, nagy vonalakban leírod ki vagy, honnét, mi érdekel és ennyi. Ebből nem derül majd ki, hogy mi a közös a bennetek. Pont azért kattannak rá az emberre mert itt leírják az emberek a gondolataikat, adott kérdés kapcsán és itt ez a gerjesztő erő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!