Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ahhoz, ha petíciót írnánk a neten, hogy a gyakorikerdesek.hu oldalon legyen egy társkeresős modul?

Figyelt kérdés

Úgyis annyian ismerkednek itt, mint a szél, mivel nagy látogatottságú az oldal, így értelmes emberek is megfordulnak itt, és nem kellene gagyi kamu társkeresőkre felregisztrálniuk.

Kort írhattok, ja és nemet is.

2013. jan. 29. 17:13
1 2
 11/16 The Other ***** válasza:

Jól írja a 17:36-os:

Ráadásul, ha most egy másik rovatban fent lennék fényképpel, érdeklődési körrel, munkával stb. akkor jóval visszafogottabban kellene válaszolni bizonyos embereknek :)

Bezzeg így arc nélkül nem kell annyira finomkodni és polkorrektnek lenni.

Ha viszont megmaradna a Társkereső rovatban is az anonimitás, akkor kb. olyan lenne, mint egy vidéki kisújságban a párkereső:

"Fiatalos X éves nem dohányzó, makkoshotykai értelmiségi keresi káros szenvedélyektől mentes, műkedvelő Y korú, csinos társát. Jelige: LÓF@SZ"

Illetve egyes itteni embereket elnézve:

"30F Bp keresi 18-30N-t bp-n"

Valamint a hirdetések kb. 70%-a kamu lenne...

2013. jan. 29. 17:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki! :)
2013. jan. 29. 18:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ötlet, így hamarabb találhatnék valakit... Szükségem van valakire! (Nem, nem 10 éves vagyok, a 10-es a szerencseszámom!)
2013. jan. 29. 18:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Vagy a társkeresökön legyen gyk.hu modul. Jol illene: Komoly kapcsolatra vágyok, és még azt kérdezném, hogy melyik kézzel jobb kiverni szerintetek?
2013. jan. 29. 18:28
 15/16 The Other ***** válasza:

Közben eszembe jutott a megoldás, hihihi.

Akartam még írni, hogy elvileg már van "ismerkedős funkció", mégpedig a Privát üzenet gomb. Na, közben eszembe jutott (poén szinten), hogy elég lenne ezt felturbózni, úgy, hogy be lehessen állítani a színét:

- zöld: "Valaki írjon már rám!"

- sárga: "Keksztársat keresek"

- piros: "Haggyá' békén!"

- kék: "Mindegy/Nem érdekel"

2013. jan. 29. 19:25
 16/16 anonim ***** válasza:

jó lenne már... :)

20f

2013. jan. 29. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!