Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A se veled-se nélküled kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A se veled-se nélküled kapcsolatoknak mi szokott lenni a vége?

Figyelt kérdés
Azt hiszem, mi is ebben a cipőben járunk a barátommal. Személyes tapasztalatok érdekelnének.

2015. máj. 28. 00:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Mindig a "nélküled" a vége, de általában nagyon hosszú, szenvedéssel teli időszak előzi meg, mire a két félnek már annyira rossz lesz, hogy gyűlölni kezdik egymást, és elmérgesedik a kapcsolat. Tudni kell, mikor kell szakítani, és ehhez a döntéshez bizony fel kell nőni és tartani hozzá magunkat.
2015. máj. 28. 00:54
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát mi 3 évig játszottuk és mind2en majdnem belehibbantunk. Azóta sincs lezárva csak vége lett. Ilyen ördögi kör volt amiből csak így lehetett kiszabadulni. Ennyi jobb így ha engem kérdezel, bár nem vagyunk egyformák
2015. máj. 28. 00:56
 3/13 anonim ***** válasza:
Mi 1 éve csináljuk, és nagyon rossz. Már külföldre is elmentem, hátha úgy könnyebb, de csak visszajöttem miatta, és azóta sem tudunk ebből kilépni.
2015. máj. 28. 01:10
 4/13 anonim ***** válasza:
Szakítás a vége.
2015. máj. 28. 01:11
 5/13 anonim ***** válasza:
Sajnos volt részem benne, és egy nagyon undorító, hitvány, tányértörős, hosszúra nyúló szakítással végződött.
2015. máj. 28. 01:12
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem törvényszerű egyik oldal sem. Mi négy hónapos huzavona után újra egymásra találtunk és úgy látszik, hogy happy rend lesz a vége, teljesen felfrissítette a kapcsolatunkat, jót tett javarészt. Viszont én érzem, hogy a párom már annyira nem bízik benne, mint előttem, ezért most azért küzdök, hogy újra úgy tudjon rám tekintetni, mint régen.
2015. máj. 28. 01:17
 7/13 anonim ***** válasza:
Unokatesómmal esett meg az eset, nem velem, de ők 7 éven keresztül játszották ezt a barátjával. Nagyon csúnyán lett vége, a pasi egy rothadék volt.
2015. máj. 28. 01:23
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Valakiknek vége lesz szakításal

valakiknek meg nem lesz vége a kapcsolatnak

hanem együtt lesznek jóban és rosszban is,szeretetben!

Nem mindig lesz vége az ilyen kapcsolatnak szakításal

valamikor együtt lesznek örökké,és megszeretik egymást a végére annyira kibékülnek,és előbb utóbb össze házasodnak

van ilyen ismerősöm akik ilyet játszottak végig

és a végére egészen csendesek,békések lettek!

de egy kapcsolat 2 emberen múlik

2 embernek akarnia kell megváltoznia,úgy hogy elviselhetők legyenek egymásnak,meg beszélni a problémáikat,

én nagyon szurkolok nektek oldjátok meg a problémátokat és legyetek el!

Sok sikert kívánok!

2015. máj. 28. 07:35
 9/13 anonim ***** válasza:

00:54-es nagyon igaz!

En most ebbol probalok kilepni.. 6-7 honapig csinaltuk, egy lannyal... de szenvedes volt mert en jobban kotodtemhozza mint barat, o meg nem.

Most meg vegleg vege de neki mar van kilatasba egy masik...:) szoval el kell fogadni. Beleorulni nemszabad, de muszaly valahogy elfejetenem. De kb 70-80%-ban szakitas a vege, de mint latom van azert pozitivum is.

2015. máj. 28. 07:54
 10/13 Mumusan ***** válasza:
100%
Így voltunk a párommal amikor 2 éve jártunk. Aztán 3 hónap különköltözéses szakítás után megint egymásra találtunk. Most lesz 6 éves a kapcsolatunk, van egy kisfiúnk, vettünk egy házat amit újítgatunk. Eddig úgy tűnik hogy Happy End-es :)
2015. máj. 28. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!