Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a bántalmazó kapcsolatok vonzanak?
Ha férfi vagy és arra vágysz, hogy nőt bántalmazhass az beteges. Ha nő vagy és arra vágysz, hogy egy héten 4x összeverjen valami barom, az még betegesebb.:)
Szerintem keress egy szakembert. Ezt nem bántásból, sértetetésből mondom!:))
Attól, hogy valaki újra meg újra bántalmazó kapcsolatokban találja magát, még nem beteg, viszont olyan érzelmi sérülést hordoz magában, amit rendbe kellene tenni ahhoz, hogy később egészséges, kiegyensúlyozott kapcsolata lehessen.
Nagyon jó, hogy felismerted a problémát, nem mindenki jut el idáig. Van kiút ebből a helyzetből, keress megfelelő pszichológust.
Szia!
Igen, a fentiekkel egyet tudok érteni, hogy kell neked valaki, akivel ezt meg tudod beszélni és tudtok rá megoldást találni, mert ez hosszútávon neked nem lesz egészséges.
Ragaszkodsz hozzá, mert jó emberként ismerted meg, de amikor már nem olyan, miért maradsz vele? Miért nem tudod azt mondani, hogy nem, nem éri meg, ez nem a boldogságod része? És erre biztosan az a válaszod, mert amikor megismertem jó ember volt.
Igen, az elején mindenki a szépet és jót mutatja, de az nem a valódi énje. Te abba beleszeretsz, és ha "gyenge" vagy, ő uralkodni fog fölötted, mind addig, amíg hagyod. Legyen benned bátorság és akaraterő, hogy azt tudd mondani, nem, ez nekem már túl sok, nem éri meg vele maradnom! És elhagyod. Egyszerű, csak el kell döntened, és a mi van, ha... De... Ezek csak alátámasztják azt, hogy tudsz arról, hogy ez neked nem jó, de nem mersz kilépi belőle. A félelem néha jó, hisz rámutat a jelenlegi utadra, amin valószínűleg nem kéne rajta lenned.
Ezeket csak tapasztalat alapján mondom. Remélem van benne némi használható információ számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!