Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek, volt bármiféle probléma a kapcsolatotokban a párotokkal abból kifolyólag, hogy gyerekkorában bántalmazásban nőtt fel?
A mostanival nem, egy korábbi páromat rendszeresen terrorizálta az apja lelkileg meg kapott is pár pofont kiskorában, aminek ő nem tulajdonított nagy jelentőséget, szerinte szörnyű gyerek volt és megérdemelte és kellett neki a fegyelem, viszont a problémám vele az az volt, hogy - gondolom az általa megéltek miatt is - szerinte elfogadható dolog gyerekeket verni. Szóval nyilván meglett a böjtje a gyerekkori terrornak, mert most felnőtt korában elfogadhatónak tartja a gyermekbántalmazást. Nekem ez a plafont verte.
Na meg aztán kiderült, hogy egy korábbi barátnőjét felpofozta. Azt meg azzal próbálta igazolni, hogy "17 éves h-lyegyerek volt". Nemtudom, én is voltam h-lyegyerek is meg 17 éves is, sose pofoztam meg senkit.
Szóval elváltak útjaink, mert többszöri beszélgetés után se tudtam megértetni vele, hogy se az nem volt jogos és normális, hogy őt bántották, se az, hogy szerinte elfogadható másokat ütni, amennyiben az illető kiskorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!