Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért olyan rendkívül elutasítóak az Incelekkel szemben, amikor nem ők csalják meg őket és nem ők bántalmazzák őket a kapcsolatokban?
"Egyébként némelyik (nem mindegyik) simán megöl nőket, csak mert nők."
Beteges agymenéseitek csúcspontja, amikor nem létező incel nőgyilkolásokat vizionáltok
EZ az a pont amikor már teljesen felesleges minden szóért az incel oldalon, mert tisztává válik hogy elmeháborodottakkal állunk szemben, akik pszihiátriai kezelésre szorulnak, nem alkalmasak vitára.
Az egész csorda minősítve van, egy ilyen beszólás kapcsán, mivel nem határolódtok el tőle.
Félelmetes az ostobaságotok
"Igen… mi vagyunk az őrültek… aha… reális…"
Pontosan
Ha egyszer is magatokat néznétek mielőtt másokat ócsároltok, már régen önként mentetek volna a pszihiátriára
Az ilyen baromságok írói mint pl. a 10# és társai, ez a hülyeség már tényleg veszélyes
"Az incelek is állítanak égbe kiáltó hülyeségeket.."
Ez igaz, tagadhatatlan
Viszont ezek az "égbe kialtó hülyeségek" közel sem olyan veszélyes ostoba hazugságok, mint amit a 10# előadott, és nem is nők ócsárlása zajlik.
A nők ócsárlását amúgy ti magatok végzitek itt. Elég valakinek ép ésszel benéznie egy ilyen topicba, és (sok incel sem százas persze) máris azt lehet hinni hogy a nők azok egy őrült gyűlölködő barmok csordája.
De NEM!
A nők többsége nem ennyire elvakultan ostoba, mint amit itt egyesek olyan szépen előadnak maguk által. Vagy éppen egyáltalán nem ostoba, hanem rengetegen okosak és értelmesek, és ezek leginkább boldog kapcsolatban is élnek. Így nem tévednek ide, a net pöcegödrébe gyalázkodni
Sajnos incelként már szégyellem hogy itt szavakat pazarolok szellemi sérültekre, magamat is leminősítve ezzel
Figyelj. Szerintem a kérdésre érkeztek normális válaszok, amikbe nem lehet belekötni, java részt pont az oldalon szerzett tapasztalatok alapján alakultak ki ezek a vélemények az incelekről. Egy válaszoló valóban túlzásba viszi, nyilván nem kell végletekben gondolkodni, más kérdéseknél én is ugyanezt hangoztatom, hogy attól még, hogy valakinek nem jön össze a kapcsolat, még nem lesz baltásgyilkos. De igenis, benne van a pakliban, hogy egy visszamaradott szociális készségekkel rendelkező incel esetleg hamarabb fog erőszakot alkalmazni, vagy veszélyes lenni, ha frusztráció éri, visszautasítják, stb, mint az olyan férfiak, akik nem küzdenek indulatkezelési nehézségekkel, és tudják kezelni az elutasítást.
Szerintem az itt válaszolók jelentős része csak az oldalon találkozott incelekkel, mint ahogy jómagam is, a világban még egyet se láttam. És ahogy az oldalon szerepelnek az enyhén szólva ijesztő, és szerintem ezt nem vitathatod, hogy egy olyan csoporttal, ami nyíltan gyűlöli a nőket, tárgyiasít(aná), elvenné a jogaikat, csak mert nekik nincs sikerül, azzal a csoporttal szemben nem lesznek nyíltak a nők sem.
Még egyszer mondom. Te vagy az aki általánosít, és azonnal lekezelően nyilatkozik egy egész nemről, pedig ez egy komment volt. Előtte meg volt sok másik, ami szerintem tök valid, és érthetően, a tapasztalatokra épült. De nem azokra reagálsz. Hanem arra az egyre, ami tényleg túloz, és abból általánosítasz. Gratulálok
"Nem ők bántalmaznak minket?"
Nem ti termeltetek ki oket az irrealis igenyeitekkel?
"Egyébként némelyik (nem mindegyik) simán megöl nőket, csak mert nők"
Az incel merenyletek osszesitett aldozatainak szama, kb. 50, az elmult 20 evre vonatkozoan. A borsodi euro-indiai polgartarsak szuk fel ev alatt hozzak ezt a szamot. Akkor ki is a terrorista? :)
37F incel
19
A férfiak 80%-a még mindig tud nőt találni...akkor kikben van a hiba, kik vannak kisebbségben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!