Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lakótelepen hogyan jöjjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lakótelepen hogyan jöjjek össze a lánnyal, aki nagyon bejön, de letiltott Facebookon? Továbbiak lent.

Figyelt kérdés
Az egyik nagyváros (nem Budapest!!!) szélén lakok lakótelepi részen, ahol emeletes panel és társasházak vannak. A mi erkélyünkkel szemben lévő házban lakik egy 20 év körüli magas átlagos testalkatú lány, aki hónapok óta nagyon tetszik nekem! Tudom a nevét, tudom melyik 2 autó az övék, tudom a szülei nevét. Nincs testvére, a szüleivel él. Jópár hónapja tudtam meg a lány nevét teljesen vetélten. (Az utcán szóltak neki és én meghallottam) ekkor megkerestem Facebookon és ráírtam, már nem tudom mit, de semmi tolakodót. Ekkor valamiért letiltott. Azóta nagyon sokszor látom a lányt a lakótelepen és nagyon össze szeretnék vele jönni. Személyesen nem merem megszólítani a letiltás miatt, mert ki tudja hogy reagálna rá. Félek a reakciójától. Facebookon közös ismerősünk sajnos nem volt, tehát nem tudnék kit megkérni, hogy beszéljen vele. Esetleg ha valaki innen a segítségemre lenne akár Facebookos megkeresésben is, annak nagyon örülnék! A kérdésem pedig az lenne, hogy mitévő legyek, hogy összejöjjek vele? Ez a cél, tehát kérlek csak ebben építő jellegű válaszokat írjatok! Bármi kérdés van, szívesen válaszolok!

2021. okt. 12. 07:58
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/167 anonim ***** válasza:
93%

58-as ne vetitsd ki a sajat zaklatasi szandekod masra.

Amugy ez a tipikus iskola peldaja a manipulacionak amit te muvelsz.

Semmi tisztelet nincs benned azok felé akik racionális válaszokat adtak neked hogy nem kéne a lányt zargatnod hiszen letiltott!

De amugy 56-osnak teljesen igaza van. Ha barmi tortenik a?lannyal akkor a gyk koteles atadni a nyomozoknak ezt a kerdest es manapsag mar ip cim alapjan is kikerhetik a szolgaltatotol a tartozkodasi helyed.

2021. okt. 12. 13:02
 62/167 anonim ***** válasza:
92%

"De akkor hasra ütök mint ti és mondok légből kapott példákat:

- rendszeresen ráírnak idegenek, mert jó csaj és automatikusan tiltja, idegesíti."

Ekkor talán a tiltás nem nemet jelent? Ez miért jelenti azt, hogy érdemes odamennie hozzá?

"- párja van és nem ismerkedik éppen."

És itt? Ha van párja, és lendületből tiltja a próbálkozókat, miért lenne igen a nemből, ha élőben rányomul?

"- rossz tapasztalata volt az interneten, gyanakvó.

- szimplán tiltja az idegeneket és nem ismerte fel látásból egy messzi szomszédját."

Itt mindkét esetben ugyanaz az indok: nem akar idegenekkel ismerkedni. Aki nyitott rá, az interneten is az lesz, maximum kevésbé lelkesen. De sokan inkább hobbik, társaság és egyéb szociális szituációkban ismerkednek, és teljesen kizárják a vadidegeneket, mind neten, mind személyesen. Márpedig a szembe épületben lakó random valaki nem szomszéd, meg ismerős, hanem idegen. Aki ismerkedés terén bizonytalan, gyanakvó nem lesz elragadtatva a random letámadástól az utcán, hogy ismerkedjenek vele.

2021. okt. 12. 13:03
 63/167 anonim ***** válasza:
0%
Megint eltűnt a kommentem, szóval én a kérdező pártjára állok inkább.
2021. okt. 12. 13:12
 64/167 A kérdező kommentje:

#61 úristen te beteg önkéntes... Mi az hogy bármi történik a lánnyal?🤔 Mégis mi történne vele azért, mert tetszik nekem... nagyon beteg vagy, kezeltesd magad! Ajánlom Csernus dokit, de lehet még ő sem tudna rajtad segíteni...

#62 FOGD MÁR FEL, HOGY NINCS PÁRJA!!! -.-

2021. okt. 12. 13:23
 65/167 A kérdező kommentje:
#63 melyik voltál te?🤔 Amúgy én nem töröltem senki kommentjét, mivel nekem nincs jogosultságom hozzá.
2021. okt. 12. 13:24
 66/167 anonim ***** válasza:
91%

Érdekes:

- tudod a lakhelyèt

- tudod a nevét

- tudod a fbjàt

- azt is tudod hogy letiltott

- tudod a kapcsolati stàtuszàt

- ismered a kocsijukat

Ha szemelyes ràpróbàlnàl ès (ott is ) nemet mondana ,biztos hogy leàllnàl?

2021. okt. 12. 13:34
 67/167 anonim ***** válasza:
92%

66

De nem érted, hogy PUHAPÖCS és ERŐSZAKOS ember? Nem mer ez a szemébe sem nézni, de tiszta idegbeteg, ha nemet kap. Szociopata a srác és hogy ennyi adatot tud róla, meg beteges.

2021. okt. 12. 13:40
 68/167 A kérdező kommentje:
#66 lakhelyét pontosan nem tudom, csak a háztömböt. A nevét tudom igen. Mi az, hogy tudod a fb-ját?🤔😂🤣😅 Hogy tudom, hogy letiltott, ahhoz nem kell majd tudomány!
2021. okt. 12. 13:41
 69/167 anonim ***** válasza:
14%

#62, Mivel konkrétan megszólítottál, így válaszolok utoljára a kérdésben.

Az eszme futtatás, amit leírsz lehet valid, de ezt nem tudjuk. A példáimmal csupán annyit akartam érzékeltetni, hogy lehet 1000 felé oka annak hogy tiltotta.

1 az az 1 darab beszélgetési kísértletbe nem fog belehalni ez a nő.

Nem lesz túl késő utána sem békén hagyni, amikor már hagytad dönteni a lányt élőben.

Szerintem túl tárgyaltuk. Aki ezután megszólít azt feljelentem zaklatásért.

2021. okt. 12. 13:46
 70/167 A kérdező kommentje:
#69 isteni vagy!!! Ment a hatalmas zöldkéz!!! Nagyon köszönöm!!! De remélem azért nekem még válaszolsz!
2021. okt. 12. 13:50
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!