Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lakótelepen hogyan jöjjek össze a lánnyal, aki nagyon bejön, de letiltott Facebookon? Továbbiak lent.
Kerdezo tenyleg lehetnel egy pici belatassal es jozan eszedet is hasznalhatnad.
Tegyuk fel, hogy odamesz hozza.
Leszolitasra egyszeruen NINCSEN univerzalis, jol bevalt recept. Elore kitalalni ilyen szovegeket olyan, mint youtube-rol megtanulni onvedelmi videok alapjan, hogy "hogyan vegyunk el egy kest a tamadotol": rohadt jol nez ki a videon, a valosagban meg ha fancy mozdulatokkal probalsz operalni, leszurnak es meghalsz.
Helyette kerulni kell inkabb a necces helyzeteket (azaz kivilagitott utcat valasztani sotet sikator helyett -> remelem erzed az analogiat, hogy fb tiltas = sotet sikator:D )
De ha meg a masik fel teljesen egyertelmu jelzeseit elsore nem is fogod, akkor is, maga a leszolitas kozben erdemes alkalmazkodni a helyzethez. Pl boltban tanacsot kerni termekekrol, ha latsz a kezeben konyvet azzal kapcsolatban beszelgetest inditani, taskajan egy kituzot akkor arrol, mittudomen. Es meg igy is nagyon csekely az esely, es tiltas utan meg foleg. Szinte tuti, hogy be fog ugrani neki az arcod, hogy " fu bazzeg, en ezt a csavot tiltottam, hogy a bubanatos kukiba kerult ez ide?? mit akar tolem? honnan tudja, hol lakom? kovetett?"
En nemreg elhivtam kavezni egy kolleganomet, direkt beleszove a mondandoba, hogy munkaido utan, mert a konyhaban munkaidoben haveri alapon is lehet kavezni. Az volt a valasza, hogy hat fu de nagyon el van havazva a heten, sajnos nem er ra. Na ebbol teljesen egyertelmu volt, hogy haversagnal jobban nem erdeklodik irantam. Finoman, de egyertelmuen (alternativa nelkuli "nincs idom" valasz) tudtomra adta a szandekait, ahogyan o is rogton raerzett az en szandekaimra.
Es ennyi, nem irogattam neki, hogy oke, akkor majd a jovo heten, nem ba*ogattam, hogy na most? na most? stb. Igy megmaradt a normalis kollegialis viszony, ugyanugy eljarunk kajalni bandaban, vagy ha ugy van munka utan sorozni szinten tobben, egy-egy ilyen alkalomkor meg "kettesben" beszelgetunk is. Mert nem voltam segg, aki nem ert az elutasitasbol.
Javaslom te se legy segg, aki nem ert az elutasitasbol, es ezt halal joindulatuan mondom. A sajat buszkesegednek is jobbat tesz, hogy oke, megprobaltam, nem sikerult, megyek tovabb. Minthogy hetekig emeszted magad rajta, hogy jaj hogyan menjek oda, es amikor vegre odamesz akkor is fuled-farkad behuzva teszed,mert fosol, hogy felismer.
Utolso vagyok, meg egy dolog. Szemet szurt egy dolog, ami afele billenti a merleget, hogy creepy-n viselkedsz: az, hogy nem emlekszel, mit irtal neki fb-on.
Ebben tutibiztos vagyok, hogy nem igaz, en is voltam ilyen hekyzetben, 3 mondatot egy oran at finomitgattam meg csinositottam, hogytokeletes legyen :D
Szoval gyanitom valami creepy-t irtal neki, amirol te is tudod, hogy az, ezert nem mered leirni :D :D
Ne legyel ilyen megszallott, ez most nem jott ossze, kovetkezonel ugyesebb leszel. Mar persze ha hajlando vagy magaddal, es az elkovetett hibakkal szembenezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!