Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lakótelepen hogyan jöjjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lakótelepen hogyan jöjjek össze a lánnyal, aki nagyon bejön, de letiltott Facebookon? Továbbiak lent.

Figyelt kérdés
Az egyik nagyváros (nem Budapest!!!) szélén lakok lakótelepi részen, ahol emeletes panel és társasházak vannak. A mi erkélyünkkel szemben lévő házban lakik egy 20 év körüli magas átlagos testalkatú lány, aki hónapok óta nagyon tetszik nekem! Tudom a nevét, tudom melyik 2 autó az övék, tudom a szülei nevét. Nincs testvére, a szüleivel él. Jópár hónapja tudtam meg a lány nevét teljesen vetélten. (Az utcán szóltak neki és én meghallottam) ekkor megkerestem Facebookon és ráírtam, már nem tudom mit, de semmi tolakodót. Ekkor valamiért letiltott. Azóta nagyon sokszor látom a lányt a lakótelepen és nagyon össze szeretnék vele jönni. Személyesen nem merem megszólítani a letiltás miatt, mert ki tudja hogy reagálna rá. Félek a reakciójától. Facebookon közös ismerősünk sajnos nem volt, tehát nem tudnék kit megkérni, hogy beszéljen vele. Esetleg ha valaki innen a segítségemre lenne akár Facebookos megkeresésben is, annak nagyon örülnék! A kérdésem pedig az lenne, hogy mitévő legyek, hogy összejöjjek vele? Ez a cél, tehát kérlek csak ebben építő jellegű válaszokat írjatok! Bármi kérdés van, szívesen válaszolok!

2021. okt. 12. 07:58
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/167 A kérdező kommentje:
Na szóval hogyan kezdeményezzek a lánynál?🤔
2021. okt. 19. 10:16
 102/167 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem kezdeményezd azzal a feljelentés elkerülését, hogy nem kerülsz a lány közelébe.

Ez építő hozzászólás a te érdekedben.

2021. okt. 19. 10:25
 103/167 A kérdező kommentje:
Értelmes és hasznos és segítőkész és építő jellegű válaszokat várok!!!
2021. okt. 19. 11:27
 104/167 anonim ***** válasza:
87%
Magyarul 8aszdmeg. Mit lehet erre mondani még?
2021. okt. 19. 12:53
 105/167 anonim ***** válasza:
85%

Figyelj, ez most építőjellegű hozzászólás lesz.

Ha az utcán leszólítod, mindegy, hogy felismer-e vagy sem, szinte biztos, hogy nemet fog mondani. Az emberek nagyrésze, főleg mi lányok, nem szeretünk vadidegenekkel ismerkedni. Inkább ismerősön, baráti társaságon keresztül. Ha az utcán leszólítod, alig pár másodpercnyi döntési ideje van arra, hogy igent vagy nemet mondjon. És az a pár másodperc döntés a külsőd meg a leszólítós mondatod alapján születik meg. Hacsak nem vagy extra jóképű vagy extra jódumás (de még akkor is necces), nemet fog mondani! Max megad egy kamu számot, ha veszélyben érzi magát.

Ennek ellenére egyetlen egy próbát tehetsz. De ha balol sül el, akkor utána hagyd! Ne próbálkozz többször!

Egyébként, egy kérdés.

Facebookon van kint rólad kél? Ha nincs, van egy csepp reményed, hogy hátha bejössz majd neki élőben, ha van kép rólad kint és ígyis tíltott, akkor szinte esélyed sincs élőben. Ennek tudatában cselekedj.

2021. okt. 19. 13:34
 106/167 A kérdező kommentje:
Jólvan, na de mivel szólítsam le?🤔 Ez itt a legnagyobb kérdés. Persze vannak kint nyilvános képeim a fbn. A régebbi profil és borítóképeim mind nyilvánosak, mert azokat nem tudom elrejteni úgy, hogy csak az ismerőseim lássák.
2021. okt. 19. 14:05
 107/167 anonim ***** válasza:
2021. okt. 22. 09:36
 108/167 A kérdező kommentje:
Ezt miért tetted ide utolsó?🤔
2021. okt. 22. 12:01
 109/167 anonim ***** válasza:
93%

Segítek, fogyatékos barátom.

Azért tette ide, hogy elolvasd, és rájöjj, hogyha egy nő már egyszer letiltott, akkor nem kíváncsi rád, tehát esélyed sincs nála.

2021. okt. 22. 12:32
 110/167 anonim ***** válasza:
91%

Na történt valami előrelépés?

Összejött vagy lepatintott, leàlltàl, bevittek, valami?

Szerintem az összesen felsoroltam

Kinek lett igaza ?

2021. nov. 2. 19:21
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!