Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lakótelepen hogyan jöjjek össze a lánnyal, aki nagyon bejön, de letiltott Facebookon? Továbbiak lent.
Szerintem kezdeményezd azzal a feljelentés elkerülését, hogy nem kerülsz a lány közelébe.
Ez építő hozzászólás a te érdekedben.
Figyelj, ez most építőjellegű hozzászólás lesz.
Ha az utcán leszólítod, mindegy, hogy felismer-e vagy sem, szinte biztos, hogy nemet fog mondani. Az emberek nagyrésze, főleg mi lányok, nem szeretünk vadidegenekkel ismerkedni. Inkább ismerősön, baráti társaságon keresztül. Ha az utcán leszólítod, alig pár másodpercnyi döntési ideje van arra, hogy igent vagy nemet mondjon. És az a pár másodperc döntés a külsőd meg a leszólítós mondatod alapján születik meg. Hacsak nem vagy extra jóképű vagy extra jódumás (de még akkor is necces), nemet fog mondani! Max megad egy kamu számot, ha veszélyben érzi magát.
Ennek ellenére egyetlen egy próbát tehetsz. De ha balol sül el, akkor utána hagyd! Ne próbálkozz többször!
Egyébként, egy kérdés.
Facebookon van kint rólad kél? Ha nincs, van egy csepp reményed, hogy hátha bejössz majd neki élőben, ha van kép rólad kint és ígyis tíltott, akkor szinte esélyed sincs élőben. Ennek tudatában cselekedj.
Segítek, fogyatékos barátom.
Azért tette ide, hogy elolvasd, és rájöjj, hogyha egy nő már egyszer letiltott, akkor nem kíváncsi rád, tehát esélyed sincs nála.
Na történt valami előrelépés?
Összejött vagy lepatintott, leàlltàl, bevittek, valami?
Szerintem az összesen felsoroltam
Kinek lett igaza ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!