Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lakótelepen hogyan jöjjek össze a lánnyal, aki nagyon
bejön, de letiltott Facebookon? Továbbiak lent.
Figyelt kérdés
Az egyik nagyváros (nem Budapest!!!) szélén lakok lakótelepi részen, ahol emeletes panel és társasházak vannak. A mi erkélyünkkel szemben lévő házban lakik egy 20 év körüli magas átlagos testalkatú lány, aki hónapok óta nagyon tetszik nekem! Tudom a nevét, tudom melyik 2 autó az övék, tudom a szülei nevét. Nincs testvére, a szüleivel él. Jópár hónapja tudtam meg a lány nevét teljesen vetélten. (Az utcán szóltak neki és én meghallottam) ekkor megkerestem Facebookon és ráírtam, már nem tudom mit, de semmi tolakodót. Ekkor valamiért letiltott. Azóta nagyon sokszor látom a lányt a lakótelepen és nagyon össze szeretnék vele jönni. Személyesen nem merem megszólítani a letiltás miatt, mert ki tudja hogy reagálna rá. Félek a reakciójától. Facebookon közös ismerősünk sajnos nem volt, tehát nem tudnék kit megkérni, hogy beszéljen vele. Esetleg ha valaki innen a segítségemre lenne akár Facebookos megkeresésben is, annak nagyon örülnék! A kérdésem pedig az lenne, hogy mitévő legyek, hogy összejöjjek vele? Ez a cél, tehát kérlek csak ebben építő jellegű válaszokat írjatok! Bármi kérdés van, szívesen válaszolok!
Nem tudta mèg helyetted felszedni aki akart segíteni - a többsèg meg elmondtàk hogy mivel tiltott így offos a csaj.
Biztos örülne pedig egy ilyen passziv-agressziv puhapöcsnek
2021. dec. 7. 19:53
134/167 A kérdező kommentje:
Agresszív... miket ki nem találsz te szerencsecsomag...
2021. dec. 8. 17:35
135/167 A kérdező kommentje:
Na hahó emberek segítsetek már hogyan ismerkejdjek a lánnyal?
2021. dec. 18. 15:31
136/167 anonim válasza:
"Motivation - is to establish an emotional connection, intimate and loving relationship with the victim. The stalker believes that the victim loves them, even though the victim has done nothing to imply that this is true.
Intimacy stalking arises out of a context of loneliness. The perpetrator is frequently a shy, socially inept and isolated person, who will often live alone, without any form of intimate relationship present in their life.
Victims are usually strangers or acquaintances who become the target of the stalker’s desire for a relationship."
2021. dec. 18. 16:07
137/167 A kérdező kommentje:
Na hahó emberek segítsetek már hogyan ismerkejdjek a lánnyal?
2021. dec. 18. 16:16
138/167 anonim válasza:
Szánalmas vagy :)
2021. dec. 18. 16:19
139/167 A kérdező kommentje:
Segítsetek normális emberek hahó
2021. dec. 18. 16:21
140/167 anonim válasza:
A normális emberek már rég megunták a pattogásodat, és abbahagyták a kérdés követését.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!