Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lakótelepen hogyan jöjjek össze a lánnyal, aki nagyon bejön, de letiltott Facebookon? Továbbiak lent.
Figyelt kérdés
Az egyik nagyváros (nem Budapest!!!) szélén lakok lakótelepi részen, ahol emeletes panel és társasházak vannak. A mi erkélyünkkel szemben lévő házban lakik egy 20 év körüli magas átlagos testalkatú lány, aki hónapok óta nagyon tetszik nekem! Tudom a nevét, tudom melyik 2 autó az övék, tudom a szülei nevét. Nincs testvére, a szüleivel él. Jópár hónapja tudtam meg a lány nevét teljesen vetélten. (Az utcán szóltak neki és én meghallottam) ekkor megkerestem Facebookon és ráírtam, már nem tudom mit, de semmi tolakodót. Ekkor valamiért letiltott. Azóta nagyon sokszor látom a lányt a lakótelepen és nagyon össze szeretnék vele jönni. Személyesen nem merem megszólítani a letiltás miatt, mert ki tudja hogy reagálna rá. Félek a reakciójától. Facebookon közös ismerősünk sajnos nem volt, tehát nem tudnék kit megkérni, hogy beszéljen vele. Esetleg ha valaki innen a segítségemre lenne akár Facebookos megkeresésben is, annak nagyon örülnék! A kérdésem pedig az lenne, hogy mitévő legyek, hogy összejöjjek vele? Ez a cél, tehát kérlek csak ebben építő jellegű válaszokat írjatok! Bármi kérdés van, szívesen válaszolok!2021. okt. 12. 07:58
151/167 A kérdező kommentje:
Betegek.. tanuljatok már meg olvasni! Mégis hogy szólítottam volna meg 2 hónap alatt, mikor utoljára 1 bő fél éve nyár elején volt személyes kontaktunk... akkor is annyi volt, hogy én az egyik barátommal ő pedig az egyik barátnőjével volt és elmentünk egymással szembe a zebrán... ennyi volt.
2021. dec. 19. 09:48
152/167 anonim válasza:
Amikor egy beteg elme betegez le téged :D
153/167 A kérdező kommentje:
Haszontalan dolgokra mennek a pirosak
2021. dec. 19. 11:14
155/167 anonim válasza:
Jaj ne, Kérdező, a kis 30% fogja lehúzni a rangsorolásomat!
156/167 A kérdező kommentje:
Na és akkor hogyan legyek olyan helyzetbe a lánnyal, hogy köszönni tudjak neki?
2021. dec. 19. 12:20
157/167 A kérdező kommentje:
Na szóval akkor köszönök neki majd párszor. Hangosan köszönjük vagy halkan?
2021. dec. 22. 21:34
158/167 anonim válasza:
Megafon-al, de jó hangosan, hogy hallja. :)
159/167 A kérdező kommentje:
Értelmes emberek válaszát várom! Segítsetek kérlek benneteket!
2021. dec. 23. 10:48
160/167 anonim válasza:
Hogy lehet hogy csak 30%-os vagy kérdező ?
Ha a kutyám megtanítanàm gykzni, mèg ő is magasabb szàzalèkot érné el.😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!