Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lakótelepen hogyan jöjjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lakótelepen hogyan jöjjek össze a lánnyal, aki nagyon bejön, de letiltott Facebookon? Továbbiak lent.

Figyelt kérdés
Az egyik nagyváros (nem Budapest!!!) szélén lakok lakótelepi részen, ahol emeletes panel és társasházak vannak. A mi erkélyünkkel szemben lévő házban lakik egy 20 év körüli magas átlagos testalkatú lány, aki hónapok óta nagyon tetszik nekem! Tudom a nevét, tudom melyik 2 autó az övék, tudom a szülei nevét. Nincs testvére, a szüleivel él. Jópár hónapja tudtam meg a lány nevét teljesen vetélten. (Az utcán szóltak neki és én meghallottam) ekkor megkerestem Facebookon és ráírtam, már nem tudom mit, de semmi tolakodót. Ekkor valamiért letiltott. Azóta nagyon sokszor látom a lányt a lakótelepen és nagyon össze szeretnék vele jönni. Személyesen nem merem megszólítani a letiltás miatt, mert ki tudja hogy reagálna rá. Félek a reakciójától. Facebookon közös ismerősünk sajnos nem volt, tehát nem tudnék kit megkérni, hogy beszéljen vele. Esetleg ha valaki innen a segítségemre lenne akár Facebookos megkeresésben is, annak nagyon örülnék! A kérdésem pedig az lenne, hogy mitévő legyek, hogy összejöjjek vele? Ez a cél, tehát kérlek csak ebben építő jellegű válaszokat írjatok! Bármi kérdés van, szívesen válaszolok!

2021. okt. 12. 07:58
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/167 anonim ***** válasza:
79%

66 os voltam:

Igen , kissé passzív agresszívnek tűnik.

Ha én lennék így biztos màs után néznek de én én vagyok.

FBm nincs.

Csak a lényegére nem vàlaszoltàl amúgy , mi van ha èlőben is N-E-M et fog mondani ?

2021. okt. 12. 13:56
 72/167 A kérdező kommentje:
#71 hát akkor semmi nincs. Akkor csalódok és nagyon sokáig szomorú leszek miatta és ENNYI. Aztán, ha már kihevertem, akkor majd nyitok más nők felé
2021. okt. 12. 13:59
 73/167 anonim ***** válasza:
91%

66-os biztos nem hagyná abba. Lathato a 64-es válaszbol amit nekem címzett.

Hiaba irta azt hogy akkor csalodik es tovabb lep idovel mivel az itteni reakcioi alapjan ha nekunk igy reagal a lanyal sem lenne kulonb. Mennyi nem tanácsra reagál így? Nem objektiv és nem higgadt.

Az a pasi aki igy gondolkozna az mar odament volna szemelyesen es nem online ismeretlenkent probalkozik utolag miutan tiltottak es a nem valaszra abba hagyta volna.

Az online térbe a tiltas ilyen ismerkedesi szandeknal ugyanazt jelenti tok mindegy hogy miért tiltotta, mint ha személyesen ment volna oda.

Ahogy irtak nem az ismerosod hiaba laksz vele szembe.

Mű az egész semmi természetes sem uriember nincs ebbe a fickoba mondom ezt holgykent akit a segitoszandek ellenere betegezett le.

Szemelyes hadternek veszi a segitoket es a sajat szemetdombja folott gyozedelmeskedik szimplan. Én személy szerint nem folytatok vele csatát csak jó tanácsként jeleztem hogy nem kéne. Nem elfogadja a tanácsot hanem vitazik.

Nincs értelme bármit is mondani neki úgyse fogja érteni.

Én a lány helyébe nem is válaszolnék semmit ennek a pasinak vagy maximum egy nemet.

Reméljük a lány is gyk-zik és felismeri a kérdezőt a kérdése alapján. Bármi is az igazság a kérdezőt illetően. De szerintem csak egy unatkozo tini kamus kérdése de ha nem akkor elgondolkozhatna a stíluson mert tobb benne a hiba igy nem fog mukodni.

2021. okt. 12. 14:47
 74/167 anonim ***** válasza:
86%

Én már rájöttem ez a csávó ugyanaz a csávó akinek tetszett a szomszéd nő, csak kiderült, hogy jóval idősebb tőle, és a szülőjével él, és ezt kezdte el fikázni a gyk-nak, hogy milyen szar az a nő, és hogy milyen necc már, hogy a szulojevel él, itt is írta, hogy amugy nem olyan jó nő a szomszéd lány. Lehet azóta talált egy 20 éves szomszédot vagy még mindig ugyanaz a nő szerencsétlen kezdem nagyon sajnálni vagy ha nem ugyanaz akkor mind a kettőt.

Hasonló a stílusa vagy ha nem is ő azzal a csávóval vetekszik, de többen írtak itt biztos szebbnél szebb holgyek neki biztos vagyok benne, hogy az a holgy is szép, aki azt írta, hogy nem kell helyben senkinek, de ilyen neki se kéne. Többen adtak neki objektív választ és ha nekik így reagált hogy leönkéntes rendőrőzte őket, akkor hosszabb távon egy párkapcsolatban milyen lenne, ha nem ugy van ahogy ő akarja, akkor neki támadna a párjának.

Első körben önmagában kéne takarítania a nőkről alkotott képét helyre tennie. Etikettet sem ártana tanulnia és meg kéne tanulnia elfogadni azt a szót, hogy nem, ha online ha személyes. Ha ismeretlen emberekkel látatlanba így beszél ha látná őket és úgy adnák neki ezt a tanácsot akkor nyilván már mas lenne a helyzet, mert egyrészt biztos elszégyelné magát, mert biztos szép nők is adtak neki tanácsot, szimplán jószándékból, hogy ne csináljon hülyeséget. Vannak itt holgyek is urak is, igen jo tanácsot adtak neki, és még csak egy köszönömöt se tudott mondani.

Én tényleg nem hiszem el hogy ez a kérdés valós. Akinek van önbizalma az nem gyk-n kér tanácsot.

2021. okt. 12. 15:51
 75/167 A kérdező kommentje:
#74 ne menj nyomozónak, mivel semmire sem jöttél rá. Nincs szomszéd lány ahol én lakok.
2021. okt. 12. 15:54
 76/167 anonim ***** válasza:
90%

#73 bűzlik nekem is ez az egèsz

2021. okt. 12. 16:28
 77/167 anonim ***** válasza:
92%
Ha az én húgomat zaklatnád, másnapra biztos nem lenne már fogsorod...
2021. okt. 12. 16:57
 78/167 anonim ***** válasza:
92%

Oké, kérdező, akkor állj elé és mondd azt, hogy: szia, meghívhatlak-e egy kávéra, vagy teára?

Ennyi kreativitás sem szorult beléd? Az élet egyéb dolgait is hasonlóképp oldod meg?

De én már kajak látatlanban félek tőled, a csaj nem véletlenül tiltott le, értsd már meg. Nem akar tőled semmit

Tipikus eset, sokakkal megtörtént már: bekövet valaki, aki ismeretlen, vagy látásból ismered. Amúgy lehet a csaj nem is emlékszik rád, na mindegy. Szóval bejelöl, én meg rámegyek a profiljára és nem szimpatikus, amit ott látok: megosztások, megnyilvánulások, profilkép, stb. Simán tiltom, főleg, ha rám is írt ismerkedési céllal.

Amúgy a helyesírásod alapján nem vagy egy intelligens ember.

2021. okt. 12. 17:52
 79/167 A kérdező kommentje:
#78 képzeld, nem! Mivel ahányan írtatok alternatívát, hogy mit mondjak, annyifélét is írtatok. Szóval legalább 5 lehetőség van előttem, amit írtatok. Tehát ne essetek nekem, hogy nem tudom mit mondjak... semmit sem lát rólam fbn, mivel mindenem el van rejtve. Mindent csak az ismerőseim láthatnak. Helyesírásommal mi a bajod? Ha már kötekedsz, akkor várom az észrevételeidet! Most az, hogy nem tettem mindenhová vesszőt, mivel nem mindig érek rá annyira figyelni, az szerintem nem számít!!! -.- Ne aggódj, ment a piros mancs 👌😉
2021. okt. 12. 18:01
 80/167 anonim ***** válasza:
91%
Hagyd békén. Engem feszélyezne, ha valaki odajönne hozzám, akit tiltottam. Főleg, ha egyedül vagyok.
2021. okt. 12. 18:03
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!