Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lakótelepen hogyan jöjjek össze a lánnyal, aki nagyon bejön, de letiltott Facebookon? Továbbiak lent.
#29, creepy. Ismeretlennek ne köszöngess random. Ismerd meg és köszönj úgy vagy hagyd békén. Én értem, hogy bátorságot kell gyűjteni és neked jó alap lenne erre ha legalább visszaköszönne, de ez akkor is helyzet idegen viselkedés, ami furcsa más embernek. Nekem is furcsa lenne egy nőtől, bár nem esnék azért pánikba tőle.
#30, a komment 95%-a spekulatív.
Kb zaklatas, amit muvelsz es ha nem offolod, siman feljelenthet.
A nem, az nem.
Az ilyenek miatt van nehez dolga a normalis pasiknak, mert a no 1-1 ilyen gyoker miatt mindenkit elitel...
Koszi szepen
#32 Baszátok meg, soha a büdös életbe oda se ment a csajhoz. 🤣 Hogy a picsába gondoljátok ezt zaklatásnak?
Hát bazdmeg akkor minden szomszédod zaklató, aki rád se köszönt soha. Istenem. 😃 Teljesen betegek vagytok.
darkerthanblack
Te sem èrted...
Mi okból tiltana le bàrki bàrkit, ha szimpatikus vagy vonzó szàmàra?
Biztos félre nyomott 😆
#30 Rendben akkor nem. De akkor hogyan gyűjtsek elég bátorságot, miből merítsek erőt? Ha akkor látnám először, amikor odamegyek hozzá és semmit nem tudnék róla, az teljesen más lenne, ahhoz lenne elég bátorságom. Na de itt tudok róla dolgokat és látásból ismerjük egymást.
#33 köszönöm szépen!!!
És most akik azzal jönnének, hogy olyan lányokhoz menjek oda akiket random meglátok az utcán és akikhez van elég bátorságom odamenni: NEKEM EZ A LÁNY KELL NEM MÁS!!!
31-es ez a lényegen akkor sem változtat. Egyértelmű, hogy a lany nem akar semmit es ijeszto amit a csavo muvel. Ha direkt csinalja ha nem.
30-as vagyok.
#34, Én nem értem? NEM TUDJUK MIÉRT TILTOTTA LE!
De akkor hasra ütök mint ti és mondok légből kapott példákat:
- rendszeresen ráírnak idegenek, mert jó csaj és automatikusan tiltja, idegesíti.
- párja van és nem ismerkedik éppen.
- rossz tapasztalata volt az interneten, gyanakvó.
- szimplán tiltja az idegeneket és nem ismerte fel látásból egy messzi szomszédját.
1 rohadt alkalmat azért még megér élőben, ha ennyire bejön az emberünknek. Nem azt mondta nyomorult csávó, hogy utána is zaklatni akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!