Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lakótelepen hogyan jöjjek össze a lánnyal, aki nagyon
bejön, de letiltott Facebookon? Továbbiak lent.
Figyelt kérdés
Az egyik nagyváros (nem Budapest!!!) szélén lakok lakótelepi részen, ahol emeletes panel és társasházak vannak. A mi erkélyünkkel szemben lévő házban lakik egy 20 év körüli magas átlagos testalkatú lány, aki hónapok óta nagyon tetszik nekem! Tudom a nevét, tudom melyik 2 autó az övék, tudom a szülei nevét. Nincs testvére, a szüleivel él. Jópár hónapja tudtam meg a lány nevét teljesen vetélten. (Az utcán szóltak neki és én meghallottam) ekkor megkerestem Facebookon és ráírtam, már nem tudom mit, de semmi tolakodót. Ekkor valamiért letiltott. Azóta nagyon sokszor látom a lányt a lakótelepen és nagyon össze szeretnék vele jönni. Személyesen nem merem megszólítani a letiltás miatt, mert ki tudja hogy reagálna rá. Félek a reakciójától. Facebookon közös ismerősünk sajnos nem volt, tehát nem tudnék kit megkérni, hogy beszéljen vele. Esetleg ha valaki innen a segítségemre lenne akár Facebookos megkeresésben is, annak nagyon örülnék! A kérdésem pedig az lenne, hogy mitévő legyek, hogy összejöjjek vele? Ez a cél, tehát kérlek csak ebben építő jellegű válaszokat írjatok! Bármi kérdés van, szívesen válaszolok!
- Szia, van 1 perced? Csak mondanék 5 mondatot kb. Hallgass meg légyszi. Egy ideje észrevettelek itt a szomszédságban. Rád is írtam fécen, de egyből tiltottál. Ha párod van vagy most nem alkalmas az ismerkedés, akkor mindegy csak annyit akartam mondani, hogy szerintem szép lány vagy és ha másra nem is jó, de remélem legalább neked szerzek egy szép napot, hogy ezt elmondtam. Ha mégis van kedved valamikor beszélni, akkor majd oldj fel. Na szia.
2021. okt. 12. 09:21
12/167 anonim válasza:
Hát én valószínűleg már a köszönéstől is elfutnék (vagy paprikasprayt fújnék rá, és utána futnék), ha odajönne zaklatni valaki, akit korábban letiltottam. A tiltás nem igazán szokott véletlenül előfordulni. Lehet, hogy észrevette, hogy többször is megbámultad, és nagyon nem töltötte el kellemes érzéssel, finoman szólva. Én 2 okból tiltanék le szó nélkül egy idegent: ha zaklatásnak élem meg a felkeresést xy okok miatt, vagy ha valami mlm, vagy hasonló szintű dologgal zargat.
Nem hiszem, hogy ezen bármilyen módon tudsz javítani. Maximum azt éred el, hogy feljelent, vagy elköltözik.
2021. okt. 12. 09:30
13/167 A kérdező kommentje:
#10 lesz elég bátorságom hamarosan!
#11 nagyon szépen köszönöm a válaszod! Nagyon hasznos volt! Valószínű, hogy nincs barátja, mivel mindig magába jön-megy gyalog az utcán, vagy a szüleivel 3-an jönnek-mennek autóval. Tehát én ezt a részt kihagynám. De amúgy nagyon jót írtál!!!
2021. okt. 12. 09:36
14/167 anonim válasza:
Kérdező vedd már észre hogy nem érdekled. Ne zaklasd már! Nem csoda hogy letiltott ezek alapján.
Hagyd békén!
2021. okt. 12. 09:36
15/167 anonim válasza:
#12, Azért ne menjünk már át retardba. Attól hogy odamegy valaki és elmond pár mondatot még nem lesz zaklató és neked meg semmi okod a paprika spray után nyúlni vagy a feljelentésen gondolkozni. Ha neurotikus vagy, vagy paranoid vagy csak különösen antiszociális az a te bajod, de beszélni másokhoz nem tilos.
2021. okt. 12. 09:37
16/167 A kérdező kommentje:
#12 egyszer sem vett észre semmit, mivel soha sem bámultam meg... a francia erkélyajtónk mögül a függöny mögül szoktam látni, ő nem lát ide fel és q függöny mögé se lát be a házba.
2021. okt. 12. 09:38
17/167 A kérdező kommentje:
#15 nagyon szépen köszönöm a válaszod!!! Nagyon igazad van, teljesen egyetértek veled!!! Az ilyen válaszolókkal amúgy nem foglalkozok, figyelnem kívül hagytam az összeset és ezekután is így fogok tenni, akik nem építő jellegűen válaszoltak. A #12-nek csak 1 részére válaszoltam, ami amúgy hasznos infó normális válaszolóknak.
2021. okt. 12. 09:40
18/167 anonim válasza:
Tudom hogy a magad fajtának nehéz a felfogása, de ha valaki letiltott az 99,99% hogy nem akar veled beszélni, brit tudósok megállapították xd
2021. okt. 12. 09:50
19/167 anonim válasza:
15-ös a lány egyértelműsítette a csávóval mikor ráírt mégha az egy szia csak akkor is van joga letiltani egy random ismeretlen fószert aki számára ijesztő és egyértelműsítette ezzel hogy ne is probalkozzon nála.
Nem kell nagy ész ahhoz hogy adatlap alapján rájöjjön hogy vki f@rok vagy zaklató vagy random társkeresonek hasznalja a kozossegi oldalt. Arra ott van a facebook tarskeresoje a lany nem akar a csavotol semmit! Ha ennyire hulye hogy nem veszi eszre es igy folytatja tovabb akkor tavolsagtartasi es feljelentes zaklatasert.
2021. okt. 12. 09:56
20/167 anonim válasza:
Kérdező!
Ha te letiltanàl valakit Facebookon szeretnèd, ha szemèlyesen keresnès, vagy màshogy ?
Nem lenne jobb talàlni egy olyan lànyt aki pl: cèlzàs èrtèkkel nem tilt le?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!