Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lakótelepen hogyan jöjjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lakótelepen hogyan jöjjek össze a lánnyal, aki nagyon bejön, de letiltott Facebookon? Továbbiak lent.

Figyelt kérdés
Az egyik nagyváros (nem Budapest!!!) szélén lakok lakótelepi részen, ahol emeletes panel és társasházak vannak. A mi erkélyünkkel szemben lévő házban lakik egy 20 év körüli magas átlagos testalkatú lány, aki hónapok óta nagyon tetszik nekem! Tudom a nevét, tudom melyik 2 autó az övék, tudom a szülei nevét. Nincs testvére, a szüleivel él. Jópár hónapja tudtam meg a lány nevét teljesen vetélten. (Az utcán szóltak neki és én meghallottam) ekkor megkerestem Facebookon és ráírtam, már nem tudom mit, de semmi tolakodót. Ekkor valamiért letiltott. Azóta nagyon sokszor látom a lányt a lakótelepen és nagyon össze szeretnék vele jönni. Személyesen nem merem megszólítani a letiltás miatt, mert ki tudja hogy reagálna rá. Félek a reakciójától. Facebookon közös ismerősünk sajnos nem volt, tehát nem tudnék kit megkérni, hogy beszéljen vele. Esetleg ha valaki innen a segítségemre lenne akár Facebookos megkeresésben is, annak nagyon örülnék! A kérdésem pedig az lenne, hogy mitévő legyek, hogy összejöjjek vele? Ez a cél, tehát kérlek csak ebben építő jellegű válaszokat írjatok! Bármi kérdés van, szívesen válaszolok!

2021. okt. 12. 07:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/167 anonim ***** válasza:
95%
Ha FB-on felismerte, hogy te vagy az, de tiltott, akkor biztos nem akar tőled semmit és zaklatásnak fogja értelmezni azt is, ha köszönsz. Nem volt jó ötlet a facebook, nem ismerkedésre való, és már lebuktál vele, hogy ismeretlenként ennyit összeszedtél róla, ahelyett, hogy az egyenes utat választod. Ha csak automatikusan tilt minden fószert, mert sokan ráírnak, és meg se nézte, ki vagy és miért kellene ismerjed, akkor talán van esélyed. De valószínűbb az első, hogy fél tőled, hogy valami őrült vagy, aki elméleteket gyárt róla, nyomoz utána és nézegeti a függöny mögül...
2021. okt. 12. 10:14
 22/167 A kérdező kommentje:
#2 #3 #11 #15 a ti segítségeitekre lennék kíváncsi!!!
2021. okt. 12. 10:21
 23/167 anonim ***** válasza:
93%
#21-es biztos hogy az első.
2021. okt. 12. 10:25
 24/167 anonim ***** válasza:
95%

Mivel a srac egyertelmusitette itt is hogy hajt.

A fuggony mogul nezest azt felesleges irni mert ha csak valaki kinez az ablakon a fuggony mogul az meg onmagaban semmi. Mert minden ember ki szokott nézni az ablakon vagy minden ember szokott fughony mogul kinezni az ablakon ha epp foz es unalmas vagy ha valaki hangoskodik hogy mi az.

De ez amit a csavo csinal nagyon necces.

Egy természetesen viselkedo ember odamegy a masikhoz es probal ismerkedni ha elhajtjak akkor utana nem probalkozik tobbet. Aki nem érti a nemet az már zaklató.

2021. okt. 12. 10:32
 25/167 anonim ***** válasza:
94%
22-es neked pszpszihiater segitsegere van szukseged.
2021. okt. 12. 10:33
 26/167 anonim ***** válasza:
92%
* 22-es neked pszihiater segitsegere van szukseged.
2021. okt. 12. 10:33
 27/167 anonim ***** válasza:
94%

Igen itt vannak bajok.

És nem èrti.

Ijesztő.

2021. okt. 12. 10:36
 28/167 anonim ***** válasza:
10%

Kérdező, nem tudom miben lehetnék még a segítségedre. Amit gondoltam azt már megosztottam veled.

Én nem értek általában egyet a gyakori népével. Szimplán egy enyhén önbizalom hiányos átlagos csávónak gondollak, nem valami vérben forgó szemű zaklatónak, mint itt sokan vizionálják.

Ahogy sok más kérdésnél itt is egyértelmű számomra, hogy a válaszok többsége a válaszadók pszichéjéről visszavetült kép és nem a valós információk alapján felállított objektív vélemény.

Például itt mindenki tudja, hogy miért tiltott a csaj egyből, amikor ez az információ nem áll rendelkezésre.

Talán még egy jótanács: a kérdés általában nem az, hogy mit kellene tenni, mert azt mélyen belül érzi az ember. A kérdés inkább az szokott lenni, hogy elég bátor-e megtenni, a kérdés az hogy a teremtő gondolat cselekvést szül-e vagy megmarad gondolatnak.

2021. okt. 12. 10:52
 29/167 A kérdező kommentje:
#28 énis ugyanúgy gondolom ahogy te! Amint látod, figyelnem kívül hagyom és nem reagálok rájuk, hagy beszéljenek magukba. Nem tudnak ezek semmit, csak gondolják, de azt is rosszul, nem kell velük foglalkozni. De amúgy abban segíthetnél, hogy adhatnál tanácsokat. Például én azt is gondoltam, hogy párszor ha szemtől szemben elmegyünk egymás mellett, akkor még csak köszönök neki úgy 3-4 alkalommal. És ha visszaköszön, akkor utána mondanám a komolyabb mondandómat. Mit szólsz?🤔
2021. okt. 12. 11:01
 30/167 anonim ***** válasza:
95%

28-as a lány online tiltotta, nyilván rájött, hogy egy ismeretlen akinek nem tartozik semmivel ismerkedni akar vele, kapcsolatot akar tole, ha odament volna hozzá akkor is nemet kapott volna, de akkor legalább tiszta lett volna a helyzet, így már a nem ellenére megy oda.

Ismeretlen embert közösségi oldalon vagy figyelmen kívul hagyják, vagy ha követi az illető és nem akarja a másik hogy a közösségi oldalát csekkolgassa akkor letiltja, nem kell semmit magyarázni, ha nem szimpatikus akkor nem szimpatikus joga van letiltani.

Ez csak egy közösségi oldal, de a nemet ott is érteni kéne, nem akar ismerkedni.

Ez akkor lenne opció csak, ha valaki hackelte a lány közösségi oldalát és a nevében tiltogatta, de ez nem az.

2021. okt. 12. 11:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!