Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lakótelepen hogyan jöjjek össze a lánnyal, aki nagyon bejön, de letiltott Facebookon? Továbbiak lent.
Mivel a srac egyertelmusitette itt is hogy hajt.
A fuggony mogul nezest azt felesleges irni mert ha csak valaki kinez az ablakon a fuggony mogul az meg onmagaban semmi. Mert minden ember ki szokott nézni az ablakon vagy minden ember szokott fughony mogul kinezni az ablakon ha epp foz es unalmas vagy ha valaki hangoskodik hogy mi az.
De ez amit a csavo csinal nagyon necces.
Egy természetesen viselkedo ember odamegy a masikhoz es probal ismerkedni ha elhajtjak akkor utana nem probalkozik tobbet. Aki nem érti a nemet az már zaklató.
Igen itt vannak bajok.
És nem èrti.
Ijesztő.
Kérdező, nem tudom miben lehetnék még a segítségedre. Amit gondoltam azt már megosztottam veled.
Én nem értek általában egyet a gyakori népével. Szimplán egy enyhén önbizalom hiányos átlagos csávónak gondollak, nem valami vérben forgó szemű zaklatónak, mint itt sokan vizionálják.
Ahogy sok más kérdésnél itt is egyértelmű számomra, hogy a válaszok többsége a válaszadók pszichéjéről visszavetült kép és nem a valós információk alapján felállított objektív vélemény.
Például itt mindenki tudja, hogy miért tiltott a csaj egyből, amikor ez az információ nem áll rendelkezésre.
Talán még egy jótanács: a kérdés általában nem az, hogy mit kellene tenni, mert azt mélyen belül érzi az ember. A kérdés inkább az szokott lenni, hogy elég bátor-e megtenni, a kérdés az hogy a teremtő gondolat cselekvést szül-e vagy megmarad gondolatnak.
28-as a lány online tiltotta, nyilván rájött, hogy egy ismeretlen akinek nem tartozik semmivel ismerkedni akar vele, kapcsolatot akar tole, ha odament volna hozzá akkor is nemet kapott volna, de akkor legalább tiszta lett volna a helyzet, így már a nem ellenére megy oda.
Ismeretlen embert közösségi oldalon vagy figyelmen kívul hagyják, vagy ha követi az illető és nem akarja a másik hogy a közösségi oldalát csekkolgassa akkor letiltja, nem kell semmit magyarázni, ha nem szimpatikus akkor nem szimpatikus joga van letiltani.
Ez csak egy közösségi oldal, de a nemet ott is érteni kéne, nem akar ismerkedni.
Ez akkor lenne opció csak, ha valaki hackelte a lány közösségi oldalát és a nevében tiltogatta, de ez nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!