Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lakótelepen hogyan jöjjek össze a lánnyal, aki nagyon
bejön, de letiltott Facebookon? Továbbiak lent.
Figyelt kérdés
Az egyik nagyváros (nem Budapest!!!) szélén lakok lakótelepi részen, ahol emeletes panel és társasházak vannak. A mi erkélyünkkel szemben lévő házban lakik egy 20 év körüli magas átlagos testalkatú lány, aki hónapok óta nagyon tetszik nekem! Tudom a nevét, tudom melyik 2 autó az övék, tudom a szülei nevét. Nincs testvére, a szüleivel él. Jópár hónapja tudtam meg a lány nevét teljesen vetélten. (Az utcán szóltak neki és én meghallottam) ekkor megkerestem Facebookon és ráírtam, már nem tudom mit, de semmi tolakodót. Ekkor valamiért letiltott. Azóta nagyon sokszor látom a lányt a lakótelepen és nagyon össze szeretnék vele jönni. Személyesen nem merem megszólítani a letiltás miatt, mert ki tudja hogy reagálna rá. Félek a reakciójától. Facebookon közös ismerősünk sajnos nem volt, tehát nem tudnék kit megkérni, hogy beszéljen vele. Esetleg ha valaki innen a segítségemre lenne akár Facebookos megkeresésben is, annak nagyon örülnék! A kérdésem pedig az lenne, hogy mitévő legyek, hogy összejöjjek vele? Ez a cél, tehát kérlek csak ebben építő jellegű válaszokat írjatok! Bármi kérdés van, szívesen válaszolok!
És még te mondod, kérdező, hogy "ülj le, 1-es" pfff...
2021. okt. 14. 10:52
92/167 A kérdező kommentje:
Mivan?🤔
2021. okt. 14. 10:54
93/167 anonim válasza:
#92 Mindegy. Ne erőltesd meg magad.
2021. okt. 14. 10:57
94/167 anonim válasza:
"Vegyük àt újra" voltam:
Amennyire màniákusnak tűnsz, azt is kinèznèm màr, hogy a csaj nagyon is tudja kivel van dolga, azért tiltott, lehet hogy meglàtott a függöny mögött recskàzni màr.
2021. okt. 14. 10:58
95/167 A kérdező kommentje:
#94 minden ember magából indul ki 😉👌
És az utolsó volt, akinek reagáltam a haszontalan, romboló jellegű, hátráltató hozzászólására!
2021. okt. 14. 11:01
96/167 A kérdező kommentje:
#82 akkor segítesz légyszi?🤔
2021. okt. 14. 11:14
97/167 anonim válasza:
Bocs , nem nagyon hesszeltem senkit mèg , aki nem kért belőlem bèkènhagytam.
Basszus, így hogy írogatok a kèrdèsre olyan lettem mint te.
Inkább offolok.
no további jó sztalkingolást,aztán nehogy a hírekből köszönjön vissza a pixelesitett arcod.
2021. okt. 14. 11:14
98/167 anonim válasza:
Ócska kis szardarab vagy, aki itt ugat, élőben meg kussol, mert mindenki eltaposná azonnal.
A csaj meg lehet, minden héten mással fekszik le, csak egy ilyen nyomorék nem kell neki 😘
2021. okt. 15. 15:36
99/167 anonim válasza:
Tiltsatok mer le a kerdest, mert a kommenteket kitorli az admin, de ezt a kerdest nem....
Gyokergyakori
2021. okt. 15. 16:14
100/167 anonim válasza:
Biztos olyan jó partit szánsz ennek a lánynak, ha ennyire szereted, mint te?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!