Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lakótelepen hogyan jöjjek össze a lánnyal, aki nagyon
bejön, de letiltott Facebookon? Továbbiak lent.
Figyelt kérdés
Az egyik nagyváros (nem Budapest!!!) szélén lakok lakótelepi részen, ahol emeletes panel és társasházak vannak. A mi erkélyünkkel szemben lévő házban lakik egy 20 év körüli magas átlagos testalkatú lány, aki hónapok óta nagyon tetszik nekem! Tudom a nevét, tudom melyik 2 autó az övék, tudom a szülei nevét. Nincs testvére, a szüleivel él. Jópár hónapja tudtam meg a lány nevét teljesen vetélten. (Az utcán szóltak neki és én meghallottam) ekkor megkerestem Facebookon és ráírtam, már nem tudom mit, de semmi tolakodót. Ekkor valamiért letiltott. Azóta nagyon sokszor látom a lányt a lakótelepen és nagyon össze szeretnék vele jönni. Személyesen nem merem megszólítani a letiltás miatt, mert ki tudja hogy reagálna rá. Félek a reakciójától. Facebookon közös ismerősünk sajnos nem volt, tehát nem tudnék kit megkérni, hogy beszéljen vele. Esetleg ha valaki innen a segítségemre lenne akár Facebookos megkeresésben is, annak nagyon örülnék! A kérdésem pedig az lenne, hogy mitévő legyek, hogy összejöjjek vele? Ez a cél, tehát kérlek csak ebben építő jellegű válaszokat írjatok! Bármi kérdés van, szívesen válaszolok!
Kérdező. Egy puhap@cs vagy. Ne próbálkozz, ha nőből van, nem fogsz neki kelleni.
2021. okt. 12. 18:43
82/167 anonim válasza:
Egy próbát megér. Ha tudod a nevét, akkor írj egy szép szerelmes levelet neki, ragaszd le, írd rá a nevét és dobd be a postaládájukba. Az elérhetőséged is írd be. A Facebook sztorit nem írnám a levélbe. Higgye azt, hogy új hódolója van. A levèlben légy udvarias, humoros, tedd kiváncsivá. Sok sikert és szerencsét!
2021. okt. 14. 08:31
83/167 A kérdező kommentje:
#82 ilyenen már énis gondolkodtam, csak sajnos van bökkenő. Zárt lépcsőházas panelházban lakik. És a postaládák bent a lépcsőházban vannak. Én nyílt udvaros 8 lakásos társasházban lakok, az teljesen más, de ő nem ilyenben lakik. Tehát erre kellene 1 megoldás. Másik dolog pedig: nekem nagyon ronda a kézírásom külalak szempontjából, sokszor a suliban a tanárok sem tudták elolvasni, engem kértek meg, hogy olvassam el nekik, hogy mit írtam le. Tehát mi lenne ha gépen írnám meg a szöveget és kinyomtatnám?🤔
2021. okt. 14. 08:46
84/167 anonim válasza:
Szerinten újságpapírból vagdosd ki hozzá a betűket és ragaszd fel egy lapra.
2021. okt. 14. 08:49
85/167 anonim válasza:
Vegyük àt újra:
Ez ismeretlen lànnyal szeretnèl ismerkedni - aki már online visszautasított - úgy hogy *kinyomtatott* üzenetet akarsz csenni a "kihesszelt" postalàdàjukba.
Ez tuti siker lesz, és egy kicsit se fura 😆😆😆😆
2021. okt. 14. 09:30
86/167 A kérdező kommentje:
Ülj le fiam, 1-es! Megbuktál, hiába vetted át újra 😂🤣😅👌
2021. okt. 14. 09:47
87/167 anonim válasza:
Ha kedvesen egy véletlen alkalmával szóba elegyedsz vele, nem biztos, hogy tudni fogja, hogy téged tiltott le. Ha autóval jár, akkor buszon pl. nem fogsz tudni találkozni vele, de ha már a nevét tudtad, azt is megnézhetted talán, hogy mi érdekli. Hova, milyen programokra jár el? Mit tanul? Van-e strand vagy uszoda a közeletekben? Lehet, egy ilyen helyen fogsz vele összetalálkozni. Addigra találj ki pár kedves, nem tolakodó mondatot, és mondd el neki,pl. Ugye ön /te vagy az, akit gyakran szoktam látni az ablakomból, akik velem szemben laknak. Gyakran jár ide az uszodába v. Ön/te is szereted a komolyzenét, milyen jó, hogy még vannak, akik ezt a műfajt is kedvelik. Ha szereti, nem tudom, mit szerethet, ennek kellene első körben utánajárni. (és nem lakok, hanem lakom, mert ikes ige - lehet a lány, ha elég művelt, az ilyesmire is allergiás lehet)
2021. okt. 14. 10:40
88/167 anonim válasza:
Ráírtál facsén, és szó nélkül letiltott.
Ezek után nem lenne szerinted para (ha tudja, hogy te voltál az, ha nem), ha megjelenne egy levél a postaládádban? Ergo tudja, hol laksz.
Én a helyedben hanyagolnám a dolgot.
2021. okt. 14. 10:43
89/167 A kérdező kommentje:
#87 nincs jogsija és autója se busszal és gyalog jár. De már szinte mindent leírtam róla amiket tudok olvasd már el és ne kérdezz meg olyanokat amiket leírtam!!!
#88 egyáltalán nem tudja, hogy hol lakok...
2021. okt. 14. 10:47
90/167 anonim válasza:
#89 A lány szemszögéből írtam, képzeld bele magad.
Jön egy facsé üzi, és úgy döntesz, letiltod.
Aztán valamivel később megjelenik egy újabb levél, és talán sejted hogy összefügg a kettő.
De az bizonyos, hogy tudja, hol laksz.
És ha a facsés üzire is eleve tiltással válaszol, akkor szerinted ez az akció mennyire lesz sikeres? Meg fogod rémiszteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!