Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lakótelepen hogyan jöjjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lakótelepen hogyan jöjjek össze a lánnyal, aki nagyon bejön, de letiltott Facebookon? Továbbiak lent.

Figyelt kérdés
Az egyik nagyváros (nem Budapest!!!) szélén lakok lakótelepi részen, ahol emeletes panel és társasházak vannak. A mi erkélyünkkel szemben lévő házban lakik egy 20 év körüli magas átlagos testalkatú lány, aki hónapok óta nagyon tetszik nekem! Tudom a nevét, tudom melyik 2 autó az övék, tudom a szülei nevét. Nincs testvére, a szüleivel él. Jópár hónapja tudtam meg a lány nevét teljesen vetélten. (Az utcán szóltak neki és én meghallottam) ekkor megkerestem Facebookon és ráírtam, már nem tudom mit, de semmi tolakodót. Ekkor valamiért letiltott. Azóta nagyon sokszor látom a lányt a lakótelepen és nagyon össze szeretnék vele jönni. Személyesen nem merem megszólítani a letiltás miatt, mert ki tudja hogy reagálna rá. Félek a reakciójától. Facebookon közös ismerősünk sajnos nem volt, tehát nem tudnék kit megkérni, hogy beszéljen vele. Esetleg ha valaki innen a segítségemre lenne akár Facebookos megkeresésben is, annak nagyon örülnék! A kérdésem pedig az lenne, hogy mitévő legyek, hogy összejöjjek vele? Ez a cél, tehát kérlek csak ebben építő jellegű válaszokat írjatok! Bármi kérdés van, szívesen válaszolok!

2021. okt. 12. 07:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/167 anonim ***** válasza:
15%
#37, Nyilván ez nem egy jó kezdés ha helyből letiltanak és igaz, hogy annak van a legnagyobb esélye hogy pofára ejtik. Viszont ne legyen már szerencsétlen csávó zaklatónak kikiáltva, mert tetszik neki egy nő és dönthessen már úgy hogy a kevés esély ellenére 1x élőben is megpróbál beszéni vele.
2021. okt. 12. 11:37
 42/167 A kérdező kommentje:

#38 mint már leírtam, eléggé valószínű, hogy nincs csávója. Nem vagyok önbizalomhiányos, van önbizalmam. Bátorságom nincs megszólítani (még). Amúgy meg egyáltalán nem "jó csaj" külsőre nagyon a bombázó, plázacica csaj ellentéte.

#41 nagyon szépen köszönöm!!!

2021. okt. 12. 11:45
 43/167 A kérdező kommentje:
Egyébként gondoltam, hogy az én kérdésem alatt is megfognak jelenni az önkéntes rendőrök, az önjelölt védelmezők, akik egyből rossz, bűnöző, zaklató stb-nek fognak beállítani, mert nagyon sok kérdés alá láttam őket szemetelni. De megtanultam nem foglalkozni velük, hagy mondják, előbb-utóbb csak abbahagyják, ha látják, hogy nem foglalkozok velük, nem reagálok rájuk, csak kapják a piros kezeket. A hasznos, építő jellegű, segítőkész válaszolók termesztésen megkapták a zöld kezeket és a továbbiakban is így lesz!!! 💪
2021. okt. 12. 11:49
 44/167 anonim ***** válasza:
13%
Nem kell megköszönnöd. Nem ismerlek, nem azért írok mert szimpatizálok veled. Szimplán utálom, amikor elvisznek egy kérdést ilyen irracionális irányba és vádaskodnak meg belerugdosnak másokba.
2021. okt. 12. 11:49
 45/167 anonim ***** válasza:
92%

Az FB tiltàstra sem reagàltàl, rànk miért is tennèd 😆😆

"De megtanultam nem foglalkozni velük, hagy mondják, előbb-utóbb csak abbahagyják"

Facebookon ilyen emberekre mèg tiltàs is van 😁😁😁

2021. okt. 12. 11:58
 46/167 anonim ***** válasza:
78%

Elnézést, hogy beleszólok, de legelőször írták, hogy ha majd feljelenti a kérdezőt, akkor majd megjön az esze.

Először is a feljelentés sem ilyen egyszerű, hogy csak úgy gondolok egyet és feljelentem a másikat. A feljelentéshez is kell nyomós bizonyiték és olyan dolgot tenni az illetőnek is, hogy feljelenthető legyen, mert különben a rendőrség sem foglalkozik ilyen kis pöttöm nem tetszésekkel.

2021. okt. 12. 11:58
 47/167 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező! Akinek van egészséges önbizalma, az nem szarozik ennyit. Odamegy, elmondja, ha elutasítják tudomásul veszi.
2021. okt. 12. 11:59
 48/167 anonim ***** válasza:
88%

Na Józsi elmondom mit kéne tenned. Szerezz bátorságot, de negolyékony bátorságot, és menj oda a csajhoz, szólítsd le és légy nyitott az elutasításra is.

Ne legyél töketlen. 2 hónapja engem egy csaj szólított le akit felismertem hogy Tinderen balra húztam (véletlen). 3 órás beszélgetés lett belőle most meg randizgatunk. Ha a csaj meg tudta tenni, hogy egy neki félelmetesnek tűnő pasashoz odamenjen és a félelmét félretegye, te is megtudod tenni. Könnyen lehet, hogy te nem leszel ilyen szerencsés, de ha nem teszed meg, nem fogod tudni. Ha nem teszed akkor meg felejtsd el, mert más nincs.

Hogyan szerezz bátorságot? Vegyél példát Torrenteről, ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni. Tedd meg és kész. Vegyél nagylevegőt és menj oda, kezdj egy “sziaval” nézd meg a reakcióját, majd ga látod hogy nyitott a leszólításra, folytatod valamilyen szöveggel.

2021. okt. 12. 12:17
 49/167 anonim ***** válasza:
91%

"A hasznos, építő jellegű, segítőkész válaszolók termesztésen megkapták a zöld kezeket és a továbbiakban is így lesz!!! 💪"

mekkora kis zsebbajnok vagy XD kiírsz egy kérdést és a nemtetsző kritikát sem vagy képes kezelni úgy, ahogy a csajtól a NEM választ.

Mit akarsz te egy nőtől? Mert ez kb egy 14 éves kisfiú szint, amit művelsz. Ne lepődj meg, ha tovább folytatod, akkor bizony feljelent a p..ába, mert te annyira alacsony agyi szinten vagy, hogy csak az erőszakból értesz.

2021. okt. 12. 12:18
 50/167 anonim ***** válasza:
17%
Mivel nem vagyok retek nő még sosem akart velem senki ismerkedni (odahaza legalábbis), de ilyen áron sem kellett volna senki, ez már para.
2021. okt. 12. 12:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!