Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lakótelepen hogyan jöjjek össze a lánnyal, aki nagyon bejön, de letiltott Facebookon? Továbbiak lent.
#38 mint már leírtam, eléggé valószínű, hogy nincs csávója. Nem vagyok önbizalomhiányos, van önbizalmam. Bátorságom nincs megszólítani (még). Amúgy meg egyáltalán nem "jó csaj" külsőre nagyon a bombázó, plázacica csaj ellentéte.
#41 nagyon szépen köszönöm!!!
Az FB tiltàstra sem reagàltàl, rànk miért is tennèd 😆😆
"De megtanultam nem foglalkozni velük, hagy mondják, előbb-utóbb csak abbahagyják"
Facebookon ilyen emberekre mèg tiltàs is van 😁😁😁
Elnézést, hogy beleszólok, de legelőször írták, hogy ha majd feljelenti a kérdezőt, akkor majd megjön az esze.
Először is a feljelentés sem ilyen egyszerű, hogy csak úgy gondolok egyet és feljelentem a másikat. A feljelentéshez is kell nyomós bizonyiték és olyan dolgot tenni az illetőnek is, hogy feljelenthető legyen, mert különben a rendőrség sem foglalkozik ilyen kis pöttöm nem tetszésekkel.
Na Józsi elmondom mit kéne tenned. Szerezz bátorságot, de negolyékony bátorságot, és menj oda a csajhoz, szólítsd le és légy nyitott az elutasításra is.
Ne legyél töketlen. 2 hónapja engem egy csaj szólított le akit felismertem hogy Tinderen balra húztam (véletlen). 3 órás beszélgetés lett belőle most meg randizgatunk. Ha a csaj meg tudta tenni, hogy egy neki félelmetesnek tűnő pasashoz odamenjen és a félelmét félretegye, te is megtudod tenni. Könnyen lehet, hogy te nem leszel ilyen szerencsés, de ha nem teszed meg, nem fogod tudni. Ha nem teszed akkor meg felejtsd el, mert más nincs.
Hogyan szerezz bátorságot? Vegyél példát Torrenteről, ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni. Tedd meg és kész. Vegyél nagylevegőt és menj oda, kezdj egy “sziaval” nézd meg a reakcióját, majd ga látod hogy nyitott a leszólításra, folytatod valamilyen szöveggel.
"A hasznos, építő jellegű, segítőkész válaszolók termesztésen megkapták a zöld kezeket és a továbbiakban is így lesz!!! 💪"
mekkora kis zsebbajnok vagy XD kiírsz egy kérdést és a nemtetsző kritikát sem vagy képes kezelni úgy, ahogy a csajtól a NEM választ.
Mit akarsz te egy nőtől? Mert ez kb egy 14 éves kisfiú szint, amit művelsz. Ne lepődj meg, ha tovább folytatod, akkor bizony feljelent a p..ába, mert te annyira alacsony agyi szinten vagy, hogy csak az erőszakból értesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!