Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lakótelepen hogyan jöjjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lakótelepen hogyan jöjjek össze a lánnyal, aki nagyon bejön, de letiltott Facebookon? Továbbiak lent.

Figyelt kérdés
Az egyik nagyváros (nem Budapest!!!) szélén lakok lakótelepi részen, ahol emeletes panel és társasházak vannak. A mi erkélyünkkel szemben lévő házban lakik egy 20 év körüli magas átlagos testalkatú lány, aki hónapok óta nagyon tetszik nekem! Tudom a nevét, tudom melyik 2 autó az övék, tudom a szülei nevét. Nincs testvére, a szüleivel él. Jópár hónapja tudtam meg a lány nevét teljesen vetélten. (Az utcán szóltak neki és én meghallottam) ekkor megkerestem Facebookon és ráírtam, már nem tudom mit, de semmi tolakodót. Ekkor valamiért letiltott. Azóta nagyon sokszor látom a lányt a lakótelepen és nagyon össze szeretnék vele jönni. Személyesen nem merem megszólítani a letiltás miatt, mert ki tudja hogy reagálna rá. Félek a reakciójától. Facebookon közös ismerősünk sajnos nem volt, tehát nem tudnék kit megkérni, hogy beszéljen vele. Esetleg ha valaki innen a segítségemre lenne akár Facebookos megkeresésben is, annak nagyon örülnék! A kérdésem pedig az lenne, hogy mitévő legyek, hogy összejöjjek vele? Ez a cél, tehát kérlek csak ebben építő jellegű válaszokat írjatok! Bármi kérdés van, szívesen válaszolok!

2021. okt. 12. 07:58
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/167 A kérdező kommentje:

#46 hagyd, csak buta önkéntes rendőrök, azt sem tudják mit beszélnek... feljelentés 😂🤣😅 Az egész örs fetrengene a röhögéstől... nincs ilyen amit írnak, nem lehet senkit sem feljelenteni, mert tetszik neki egy másik ember. Csak a beteg válaszolók fejeiből pattan ki, mert unatkoznak.

#47 mint mondtam van önbizalmam, csak bátorságom nincs elég (még).

#48 rendben van, ez lenne a terv. De látod? Te sem tudsz pontosan segíteni, csak annyit tudsz mondani, hogy "valamilyen szöveggel". Pont ezt a valamilyen szöveget akarnám összerakni, hogy mégis mit mondjak neki.

2021. okt. 12. 12:25
 52/167 anonim ***** válasza:
95%
jelentettem a kérdést, te beteg vagy
2021. okt. 12. 12:29
 53/167 anonim ***** válasza:
92%

51-es te nem tudsz értelmezni mi azt írtuk, ha nem hagyja abba a raeroltetest a lanyra akkor az mar zaklatas es a zaklatast a nyomozo is komolyan veszi es a jogasz is. Jeleztuk neki hogy jobb lenne ha elfogadna hogy letiltottak es tovabblepne mert ez egyertelmuen nem. Ha nem direkt tiltotta volna le hanem melle sikeredett nyomni akkor mar feloldotta volna. Ha feljelentik akkor tavoltartasit fog kapni es egy életre egyértelmusiti a lanynal hogy nem egy uriember a kérdezo. Es akkor az mar nem lesz kérdés.

Nem ertem ezen mit nem lehet érteni.

2021. okt. 12. 12:32
 54/167 anonim ***** válasza:
82%
52-es én is jelentettem. Ez a kérdés mas szempontbol problemas mert epp tervezi a zaklatast a csáko ergo ne embereket manipulaljon a terveihez. Ezert lett jelentve es mert tenyleg vannak problemak a csavoval.
2021. okt. 12. 12:34
 55/167 anonim ***** válasza:
44%

* ha nem hagyod abba a raeroltetest a lanyra es stb.

Csak nem lattam hogy a kerdezo irta ezt a szanalmas dumat.

2021. okt. 12. 12:36
 56/167 anonim ***** válasza:
89%

amúgy mekkora az arcod ahhoz képest, hogy élőben nem mersz odamenni egy nőhöz, hanem a neten zaklatod XD annyira szánalmas hokibajnok vagy:D

Megsúgom, egy új jogszabály miatt bármilyen oldalon leírt kommentekért már nem a szolgáltató, hanem az egyén a felelős. Szóóóóval, ha lesz valami a csajjal, rád is lehet húzni. Bár belőled azt sem nézem ki, hogy rá mernél nézni.

puszikállak cicafiú

2021. okt. 12. 12:52
 57/167 anonim ***** válasza:
92%

En mondtam hogy nem csoda hogy tiltott a lany a zaklato tipusrapont ez a jellemzo hogy nem figadja el sem a nemet sem a segitseget hogy megelozhesse a saját tettének következményét. Egy önbizalom hiányos srác tiltas utan nem is probalkozott volna. Aki azt irta hogy szegeny csavo az inkabb szegeny 20 eves lany miatt aggodhat. De az is lehet hogy csak trolkodik a srac mert unatkozik vagy az is lehet hogy nem is srac hanem csaj. Ismeretlenul a segito valaszokra is lenézően reagál. Hogyan reagálna egy nem válaszra.

Na es ha odamész és nemet mond a csaj mit fogsz reagalni?

2021. okt. 12. 12:55
 58/167 A kérdező kommentje:
#56 milyen neten zaklatod már megint mit találtál ki abban a beteg fejedben te fogy*tékos úristen miket kombináltok itt 😂🤣😅 értelmezd már amiket leírtam aztán utána dumálj önkéntes rendőr...
2021. okt. 12. 12:56
 59/167 anonim ***** válasza:
60%

* tipusra pont

* nem fogadja el

2021. okt. 12. 12:57
 60/167 A kérdező kommentje:
#57 melyik segítő valaazra reagáltam lenézően?🤔
2021. okt. 12. 12:57
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!