Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mire vezethető vissza hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire vezethető vissza hogy sok férfi nem tud barátnőt/alkalmit szerezni?

Figyelt kérdés
Mi az oka hogy sikertelenek a kérdésem lényege.

2021. aug. 31. 11:12
 81/107 anonim ***** válasza:
43%

Azért összeáll a kép! Tegyük össze az eddigi kommenteket!

- A felnőtt nők számára a szex fontos, de nem a legfontosabb. A férfi megfelelő személyisége illetve párkapcsolati kultúrája legalább annyira számít.

- A megfelelő felnőtt férfi személyiség kialakulásához viszont muszáj kiszexelnie magát fiatalon, különben megmarad a a "15 éves kanos kisfiú" szintjén, mint a kérdező (ezt a kifejezést te írtad 80-as!)

- Fiatalon viszont csak a külső számít, a külső által biztosított vonzerő határozza meg a fiú szexuális sikereit.

Összegezve: aki nem nézett ki jól fiatalon, és nem csajozta ki magát, annak nincs is lehetősége elérnie a felnőtt nőkhöz szükséges érett férfias személyiséget. Tehát ha nem jó a külsőd, akkor megszívtad.

Ennyi! Taps! Meghajlás! Függöny lehúz! Vége!

Hát nem csodálatos, amikor a sok NŐI kommentből összeáll egy kerek egész történet és megkapjuk a megfejtést, ami ellen eredetileg acsarognak?! 😇

2021. szept. 1. 11:32
 82/107 anonim ***** válasza:
34%
81: az, aki felnőtt korában 15 éves kanos kisfiú szinten van, az nem azért van, mert nem szexelte széjjel magát tiniként. Értelmes, lelkileg egészséges ütemben érő férfi akkor sem ilyen szexagyú, ha szűz. Innentől kezdve borul az elmélet.
2021. szept. 1. 11:36
 83/107 anonim ***** válasza:
36%
Hanem miért van akkor? Mi másért válna ilyenné, ha nem azért, mert kimaradtak a párkapcsolati és a szexuális élmények? Mi másért, ha nem azért, mert úgy nőtt fel valaki, hogy az élete a nőkkel kizárólag kudarcok sorozata?
2021. szept. 1. 11:37
 84/107 anonim ***** válasza:
66%

Itt ugye az a kérdés, hogy mi kell egy fiúnak, hogy érzelmileg egészséges, érett gondolkodású férfi váljon belőle. Mert szerintem ennek a folyamatnak a szexualitás és a szexuális sikerek az egyik (ha nem a legfontosabb) eleme.

De tényleg érdekel, hogyha szerinted nem ez, akkor mi?

2021. szept. 1. 11:39
 85/107 anonim ***** válasza:
31%

83: azért, mert az személyiség és lelki érettség kérdése, és nem szexuális tapasztalaté. Olyan ember is tud 15 éves kanos kisfiú szinten lenni, aki végigkúrta a fél várost, és olyan férfi is tud férfias, érett lenni, aki még dugott.

Ha pl. mások hibáiból tanul, olvas, pszichológiai témájú írásokba beleássa magát, már tud fejleszteni magán kapcsolati értelemben - nem azt mondom, hogy olyan szintre, mint egy tapasztaltabb férfi, de nem is ragad meg azon a szinten, hogy "akkó' minek kapcsolat, ha nem tudom napi szinten 3x széjjelb...ni a nőt, meg a kapcsolatban csak a szex a fontos, mert egyébként egy barátság". Meg azért, na, máshogy is ki lehet elégülni, nemcsak közösüléssel.

2021. szept. 1. 11:43
 86/107 anonim ***** válasza:
70%

81: legyszi inkább ne probalj meg te itt semmit megfejetni, mert lathatoan osszemosol dolgokat mindenfele logikat nelkulozve es olyan kijelenteseket tualjdonitasz nokenek, amiket mi sosem mondtunk.

‘a megfelelő felnőtt férfi személyiség kialakulásához viszont muszáj kiszexelnie magát fiatalon, különben megmarad a a "15 éves kanos kisfiú" szintjén, mint a kérdező (ezt a kifejezést te írtad 80-as!)’

egyaltalan nem muszaj kiszexelnie magat fiatalon, ilyet hol irtam?! ezt senki nem allitja. rengeteg fiatalbol normalis felnott lett, aki nem szexelte ki magat fiatalon. tobbek kozott en se szexeltem ki magam fiatalon, de mivel nem vagyok mar 16 eves es egy fokkal ertelmesebb vagyok tuzelo szukanal, ezert nem felnott koromban pobalom meg ezt kompenzalni mindenfele parkapcsolatnak alcazott szexualis viszonnyal.

normalis ember tullep ezen, arrol nem en tehetek, hogy a kerdezo kepetelen.

illetve ki tiltja meg, hogy felnottkent ‘kiszexelje’ magat?! szexeljen csak, nekem total mindegy, csak ne probalja meg szereto, komoly parkapcsolatnak alcazni azt a viszonyt, amiben neki a ‘kiszexeles’ a lenyeg.

‘ Fiatalon viszont csak a külső számít, a külső által biztosított vonzerő határozza meg a fiú szexuális sikereit.’

ez szinten valami random baromsag, amit nem is tudom, honnan szedsz. nem, nem csak a kulso szamit, csomo csunyabb fiu osztalytarsam, ismerosom oriasi csajozogep volt. illetve pont hogy a KOMOLY kapcsolatoknal nem szamit annyira a kulso. persze ha 15 evesen te azt vartad, hogy majd a szebbenel szebb csajok ugralnak a farkadra csak ugy onszantukbol, akkor igen, ertheto, hogy csalodnod kellett.

‘Összegezve: aki nem nézett ki jól fiatalon, és nem csajozta ki magát, annak nincs is lehetősége elérnie a felnőtt nőkhöz szükséges érett férfias személyiséget. Tehát ha nem jó a külsőd, akkor megszívtad.’

ez nem kovetkeztetes, ez a te baromsagod, amit bele akarsz latni. a komoly kapcsolathoz inkabb eq es erzelmi erettseg kell, mintsem brutal jo kulso.

de meg ha igaz is lenne, itt a legundoritobb az, hogy a kerdezo parkapcsolatnak alcazva keres maganak kuropajtit es nem erti meg, hogy ez nem egy normalis PARKAPCSOLAT, amit o akar. azert meg nehogymar en legyek a hibas, igy xy ocsmanynak es nyomorultnak szuletett. ez van, probalja ki belole a legtobbet kihozni es ne a kulsejevel akarjon hoditani. nagyon sok csunyabb ferfi ismerosomnek mindig is volt kapcsolata tinikoruk ota, pint azert, mert KOMOLYAT kerestek es nem csak megdugni akartak noket, mert voltak annyira intelligensek, hogy belattak, a kapcsolat nem igy mukodik. es mivel megefelo eq-val sikerult kapcsolatot kiepiteniuk, ehhez mellekesen a szex is hozzatartozott, igen.

2021. szept. 1. 12:05
 87/107 anonim ***** válasza:
7%

Maradjunk annyiban, hogy máshogy gondolkodunk, másképp látjuk a világ működését.

Sziasztok, jók legyetek!

2021. szept. 1. 12:19
 88/107 anonim ***** válasza:
csá
2021. szept. 1. 12:25
 89/107 anonim ***** válasza:
cső
2021. szept. 1. 12:31
 90/107 A kérdező kommentje:

Szándékosan félre érted, ha valaki nem tetszik undorodsz ránézésre akkor hogy is lehetne vele párkapcsolatod?

Hiába minden ha szexuális értelemben nem vonzó, volt hogy tn növel is jól kijöttem söt utalást is tettek rá de külsöre nem jöttek be. Szóval nem szex minden vágyam ...

2021. szept. 1. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!