Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire vezethető vissza hogy sok férfi nem tud barátnőt/alkalmit szerezni?
nem. Barát vagy. Nem tekint rád férfiként sem, csak havernak.
Ha neked jó érzés, hogy a kiszemelted haverkodik, közben más pasikkal randizik, van kapcsolatban, hajrá.
1. Fordított demográfiai piramis:
A férfiak a náluk fiatalabb, a nők a náluk idősebb férfiakra hajtanak. Csakhogy idősebb férfiból a fordított demográfiai piramis miatt mindig több van, mint fiatalabb nőből. Ez a probléma talán változhat, ha a társadalmi szokások megváltoznak és a nők elkezdenek náluk fiatalabb férfiakra, a férfiak meg idősebb nőkre hajtani. Másik megoldás lenne, ha nem férfiakat, hanem nőket hoznánk be Európába. Valamiért Afganisztánból például főleg férfiakat mentenek ki, holott a nők kerültek rossz helyzetbe.
2. Közösségi média és dating appok:
A nők mindig a számukra legjobb elérhető pasival szeretnének lefeküdni. Korábban ezt a pasit a szűk barári körükből, illetve a szórakozóhelyen lévő pár ember közül keresték ki, most viszont sokkal nagyobb a merítés. Mási gond továbbá, hogy míg a szórakozóhelyek korában egy férfi ha hazament egy nővel, a többi nőnek a maradék férfi közül kellett választania, addig most a legjobb pasik egyszerre tudnak irogatni akár 10 nőnek is -> a többieknek nem marad senki.
3. A házasság intézményének megszünése:
Korábban ha egy jó pasi talált egy jó nőt, jellemzően összeházasodott vele. A többi nő kénytelen volt a maradék pasikból válogatni. Ma ez nincs így, mivel a jó pasik a piacon maradnak az első nő megtalálása után is, így a többieknek továbbra is versenyezni kell velük. Másik gond, hogy miután egy nő lefeküdt egy felső 10% -ba tartotó pasival, már nem akar visszamenni átlag Józsihoz akkor se, ha hosszú távra a jó pasi nem elérhető neki.
4. Férfitöbblet általánosságban:
- Általában is több férfi születik, mint nő.
- A jól táplált nők nagyobb eséllyel szülnek férfit (ma mindenki jól táplált, szemben a régebbi korokkal.
- Az első gyerek nagyobb eséllyel férfi és a sok egy gyerekes család miatt ma mindenki első gyerek.
- Nem volt sok emberéletet követelő háború már 80 éve.
- A harmadik világban(Kína, India)mesterségesen szabályozzák a születéseket, hogy fiú gyerek legyen, és a mai párkapcsolati piac globális.
Ezek miatt akkor is férfitöbblet lenne, ha nem lenne fordított demográfiai piramis.
Írok pár nem pill fórumokról származó okot is, ami szerintem számít:
5. Kultúrális különbség a két nem között:
Régen a férfiak és a nők nagyjából ugyanazokat a zenéket hallgatták és ugyanazokat a könyveket olvasták. Ma ez nincs így, mert például. zenében míg a férfiak Drum and bass -en nőnek fel, addig a nők Kaukázuson. Ezen kívül a férfiak nagy része a gyerekkora felét számítógépes játékkal tölti, amiből a nők kimaradnak, mivel helyette Kardashiant néznek.
A genuine konnekció így sokkal nehezebb, marad a kizárólag kinézet alapú, ami a modell férfiaknak kedvez.
6. A szteroidok elterjedése:
Ezekkel a szerekkel a férfiak egy kisebbsége brutális előnyre tesz szert a többséggel szemben, akiket a nők így átlagosnak látnak.
hagyd már abba ezt a férfitöbbletet, tetszenek neked, hogy csak őket veszed észre?
Több nő van, mint férfi, de mindegy. Ez csak egy sz..r kifogás.
23: Hát például bejelenti, hogy "jajj én még nem vagyok túl az exemen", a hátam mögött beszél vele, aztán mégis visszakönyörgi magát, hogy ő meggondolta magát és én jobb vagyok.
Ezután felhoz egy olyan dolgot a múltból, amire már nem is emlékszem, és bolhából elefántot csinálva megkapom, hogy mennyire rosszul esett neki, amikor én xy dolgot mondtam, MIKÖZBEN CSAK VICCELŐDTÜNK, csipkelődtük egymást.
Ha én nem írok 1 napig azért jön a lebaszás, de ha ő nem ír 5 napig, azt fel ne merjem hozni, fogjam csak be...
Hirtelen ennyi jutott eszembe, lényeg, hogy neki mindent szabad, nekem semmit. Őt meg kell érteni, el kell fogadni, jajj szegény olyan nehéz élete volt, én meg kb dögöljek meg ugyanazon dolgokért.
Mindegy, nem kívánok ehhez többet írni, sírtam már miatta eleget, még a pszichológusom szerint sem volt normális ez a csaj. És tudom, hogy nem minden nő pont ugyanilyen, de egyelőre nagyon korlátoltak a tapasztalataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!