Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mire vezethető vissza hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire vezethető vissza hogy sok férfi nem tud barátnőt/alkalmit szerezni?

Figyelt kérdés
Mi az oka hogy sikertelenek a kérdésem lényege.

2021. aug. 31. 11:12
 51/107 anonim ***** válasza:
28%

Manapság már csak a férfiak nagyon kis százalékára van kereslet.

A többségünknek csak a lelki nyomor marad. Akiknek meg nincs esélyük, de nem is vágynak azok még szerencsések.

32F

2021. aug. 31. 17:41
 52/107 anonim ***** válasza:
32%

Inkább úgy pontosítanék, hogy csak nagyon kis % számára van királyi út, ahol az ölébe hullanak a lányok.

A többségnek keményen meg kell dolgoznia érte.

Aztán ott van az alja, akinek az ölébe se hullik, de ahhoz is selejt, hogy megdolgozzon érte.

Na, ezek sírnak itt a gyikon egész nap.

2021. aug. 31. 17:47
 53/107 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem a lehetőségek hiánya. Ha naponta 40 nő vesz körül az más, mintha évente 4 nővel futsz össze. Mégis, ha olyan az életed (pl informatikusként), hogy nincsenek nők a mindennapjaidban, nem szívesen dobod el a karriered kizárólag emiatt. Aztán ahogyan telik az idő, egyre inkább "kevésnek érzed magad". Pl. én is sokszor belegondolok, hogy ugyan mit kezdene egy átlagos nő egy olyan férfival aki 30 felett még soha egy randin sem volt. És annyira távolinak/idegennek hat az egész párkapcsolat, hogy a kedvem és a maradék önbizalmam is elmegy.

A legtöbb korombeli nőnek már a "megyek minden nap kocsival a gyerekért az oviba" a normális élethelyzet, én meg még mindig ott tartok, mint 14 évesen, hogy "na akkor egy fagyi és séta?". :(

2021. aug. 31. 18:22
 54/107 moozygoo ***** válasza:
86%

Többieket nem tudom, csak magamról tudok nyilatkozni.

Ritkán mozdulok ki és nincs 'beszélőkém'.

2021. aug. 31. 18:28
 55/107 anonim ***** válasza:
72%

Semmi gond: így is el lehet kezdeni. Nekem volt ilyen kapcsolatom is, és ugyanúgy jöttek az érzelmek mindkét oldalról.

Lehet akár egy fagyival és sétával is kezdeni.

Csak persze utána majd tovább kell lépni.

Az a lényeg, hogy:

1: MAGAD tedd rendbe ebből a szempontból. Legyen egy kinézeted és egy viselkedésed. Nem kell magad megerőszakolni, az sose jó. De legyen egy jobb oldalad, amit ki tudsz emelni, ha kell.

2: KERESD a lehetőségeket. Tájékozódj, és járj olyan helyekre, ahol nők járnak, és esetleg még párt is keresnek.

3: Ha látsz lehetőséget, LÉPJ!

2021. aug. 31. 18:29
 56/107 anonim ***** válasza:
18%
Nálam az, hogy engedek, közelebb engedem a személyt magamhhoz, majd lezárok. 1× valaki azt mondta rám, hogy "érzellmi terrorista" vagyok, ami igaz is, de nem jó nekem ez így, mert csak elmarom az embereket magamtól.
2021. aug. 31. 18:49
 57/107 anonim ***** válasza:
31%
Mondjuk tényleg nem értem, hogy ezen mit kell görcsölni. Fogod, bepróbálkozol a csajnál az esélytelenek nyugalmával. Ha összejön, akkor juhé, ha nem jön, akkor meg lehet sírni, hogy milyen szemetek a nők. Win-win.
2021. aug. 31. 20:38
 58/107 anonim ***** válasza:
26%

Ja, de ehhez egyrészt kockáztatni kell, de ami még rosszabb: DOLGOZNI kell.

Na, ilyet egy incel soha nem fog.

2021. aug. 31. 20:42
 59/107 anonim ***** válasza:
66%
Koszonjuk szabo peter🤦
2021. aug. 31. 21:02
 60/107 anonim ***** válasza:
76%

Amúgy mire alapozzátok ezeket az incelekről alkotott elméleteket?

Mintha incel kizárólag aberrált, lusta, perverz, követelőző, mocskosszájú, igénytelen selejt lehetne. Holott ez az inceleknek csak egy minimális része. A többség amúgy teljesen normális fazon, akiknek az egyetlen hibájuk, hogy nem vonzódnak hozzájuk a nők.

De akkor egy találós kérdés: hogy lehet, hogy valaki már 15 évesen szexel, és végigdugja a középiskolát, a másik meg szüzen megy érettségire?

Na erre válaszoljatok. Egy 15-18 éves incel fiú esetében milyen bűnei vannak, amiért ezt a sorsot érdemli?

2021. szept. 1. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!