Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mire vezethető vissza hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire vezethető vissza hogy sok férfi nem tud barátnőt/alkalmit szerezni?

Figyelt kérdés
Mi az oka hogy sikertelenek a kérdésem lényege.

2021. aug. 31. 11:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/107 anonim ***** válasza:
43%

A csóróság.

Nem láttam még pénzes pasit nő nélkül.

2021. aug. 31. 11:58
 12/107 anonim ***** válasza:
27%
Efogadod önmagadat, olyannak, amilyen vagy. Akkor mások is elfogadnak.
2021. aug. 31. 11:58
 13/107 anonim ***** válasza:
44%

12

nem így vettem észre. Amikor BÁRMIBEN megtalál 1-1 dolgot, amitől azonnal szó nélkül töröl, akkor én hiába szeretem magam, fogadom el magam, nem tudok mit csinálni. És olyan apróságokról van szó, hogy milyen zenét szeretek, nem járok kocsmába, mi a hobbim stb.

2021. aug. 31. 12:02
 14/107 anonim ***** válasza:
35%

csakis a sajat nyomoreksaguk az ok. lehet itt kifogasokat keresni, hogy nem neznek ki eleg jol, nem eleg gazdagok, igy meg ugy neveltek oket a szuleik stb, de az igazsag az, hogy felnott emberkent ezekert mind lehet tenni, valtoztatni, javitani rajtuk. illetve sok csoro es ronda ferfinek is van noje, tehat nem ezen mulik.

azt elismerem, hogy 2021-ben nehez normalis tarsat talalni, de ez a noknrk is problema, nem csak a ferfiaknak.

2021. aug. 31. 12:07
 15/107 anonim ***** válasza:
92%

Ez a nagy betűs mese.

2021. aug. 31. 12:07
 16/107 anonim ***** válasza:
91%
Elég nagy szociális háló kell ahhoz, hogy közte megtalálja és JÓKOR találja meg azt a nőt, akivel kölcsönösen kiegészíthetik egymást - tehát akkor, amikor ennek a csajnak éppen nincs senkije. Ez az állapot nem tart túl sokáig és mások is vadásznak rá.
2021. aug. 31. 12:15
 17/107 anonim ***** válasza:
65%

Már legalább 8-szor leírtuk az okokat, nem kéne visszaolvasni?

1: Egyenjogúság. Ez egyrészt átnevelte a férfiakat: mert a régi nevelés szerint nekik kutya kötelességük volt kezdeményezni, és erre voltak is szabványos alkalmak (pl. bál, vagy leejtett zsebkendő).

2: Fogyasztói társadalom. Annak az az érdeke, hogy mindenki elesett, bizonytalan legyen (akkor kompenzál vásárlással) és egyedül éljen (akkor fogyaszt fajlagosan többet).

3: Politika. Szintén a gyenge, képzetlen, bizonytalan emberek a célja, kivéve az elitet.

4: Internet (illetve még előtte a tv): azt mutatja, hogy a világ hatalmas, és nagyon sok benne az elérhető férfi. A nők pedig kivétel nélkül mindig az elérhető legjobb férfira vágynak. Sok nő csak a 30-as éveiben jön rá, hogy az interneten látott férfiak NEM, vagy pedig NEHEZEN elérhetőek. Főleg úgy, ha a nő csak passzívan várja, hogy az internetes férfi jelentkezzen nála.

5: Eleve a változó kor, amiben élünk, bizonytalanságot szül.

2021. aug. 31. 12:38
 18/107 anonim ***** válasza:
74%

Nem tudom, hogy konkrétan incelekre gondolsz-e a szó eredeti értelmében, de sok fórumot olvasok, hogy ex-incelek hogyan látták magukat, és elég sokat lehet belőle tanulni. (Reddit tele van ilyen sztorikkal.)

Amit nagyon sokan írnak, engem meglepett, a romkomok. Többen írták, hogy az volt ezeknek a filmeknek az üzenete (nekik tiniként legalább is), hogy elég kedvesnek lenni, és jobbnál jobb csajok fognak értük sorba állni. Aztán a pofára esés, hogy mégsem. Egy másik ok az online jelenlét, és ezzel egyidejűleg a való élet hanyagolása. Sokan úgy kezdték a változást, hogy elkezdtek barátkozni lányokkal. Minden hátsó szándék nélkül. És rájöttek, hogy wow, nem is olyanok, mint ahogy a neten írnak róluk.

Nőként nem tudom, a kapcsolat miért nehéz, de az alkalmihoz... nekem nem volt soha, de feltételezem, a külső a lényeg a szex miatt. Ott tiszta sor.

Szerintem, és ez nem sértés, mert én nagyon boldog lennék, ha minden férfi normális lenne, az a baj, hogy nem érdekli őket, hogy mi van velük. Sokszor egy férfit nem érdekel hogy néz ki, mit visel, nem érdekli, hogy kitalálja, mi érdekli hobbiszinten, mikkel szereti lekötni magát. Pedig ez nem csak abban segít, hogy párt találjon, hanem abban is, hogy olyat találjon, aki illik hozzá.

2021. aug. 31. 12:55
 19/107 anonim ***** válasza:
35%

"Sokan úgy kezdték a változást, hogy elkezdtek barátkozni lányokkal. Minden hátsó szándék nélkül. És rájöttek, hogy wow, nem is olyanok, mint ahogy a neten írnak róluk."

Ez így teljesen igaz, nők egy barátságban teljesen máshogy viselkednek, mint kapcsolatban. Nekem is van több nő barátom is, de amikor kapcsolatba kerülök véletlen egyel, akkor kezdődnek a játszmák meg a barom viselkedés. És a lány-barátokon is ezt látom, hogy amikor a kapcsolataikról panaszkodnak nekem, akkor a tipikus "átvert a rosszfiú" témák szoktak feljönni, közben persze tisztelettudó srácoknak esélyt sem adnak.

2021. aug. 31. 13:00
 20/107 anonim ***** válasza:
62%
ja...barátzónából verekedd magad ki, akár évek alat...jó tanács
2021. aug. 31. 13:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!