Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire vezethető vissza hogy sok férfi nem tud barátnőt/alkalmit szerezni?
Nőként mondom, mert ma már a nő választ.
És semmi bántás nélkül, de miért állnánk le egy olyan férfival, aki mondjuk komplexusos, beszélni is alig tud, semmi férfias nincs benne, odajönni is alig mer. Mindenkinek megvan a maga "hibája" csak míg más ember ezen továbblendül, és nem ezen rágódik és bezárkózik, ők mindenki mást hibáztatnak, és várják a sültgalambot.
Akkor már hamarabb leállok egy olyan férfivel, aki férfinek is nevezhető, oda mer jönni, megszólít, elhív egy fagyira, van egy normális személyisége.
Pont ma írta valahol egy másik felhasználó, ma már mindnekinek annyi baja, gondja van, miért kezdenénk egy terhesebb emberrel, mikor még normálisal is örülünk ha összejön valami jó. S ez nagyon okos gondolat.
De tényleg, ha azt félre tesszük, hogy nehezebb egy alacsonyabb, kicsit csúnyább, beszédhibás férfinak pl, igazság szerint ők is találnának párt, de mindnek a Palvin Barbi kell, és az menjen oda hozzá, hogy szia, szexifiú, akarlak téged. Kb ez a baj, így #1mondatban.
Nálam 24-ből 22 nő egyértelművé tette, hogy a külsőm miatt utasított el. (nem úgy kell érteni h szakadt vagy ápolatlan lennék, hanem arc/fej)
Jelenleg erősen gondolkodok is egy plasztikai műtéten, orr és fül.
#4 vagyok.
ja és nem Palvin barbara meg hasonló kis majmoknál próbálkoztam. Amúgy sem tudom miért tartják olyan nagy számnak azt a kiscsaj.t
Szerintem nincs egy nagybetűs OK, amiért a sikertelen férfiak sikertelenej, mert minden eset másmilyen. A környezetemben az alábbiakra látok példákat (ill. sokszor ezek tetszőleges kominációit)
- tényleg, objektíven nagyon ronda külső (ez alatt nem az igénytelenséget értem)
- magas fokú igénytelenség
- magához képest kb. minden téren brutál magas elvárások a nő felé
- olyan nőknél próbálkozik, akiknél próbálkoznak sok téren jobbak - akkor meg miért állna le a nő a rosszabbikkal? (és nem, ne kezdjük, hogy akkor biztos ágymelegítőnek megy a lapátállú, kokszos alfachadhez, mert sokszor egyáltalán nem így van... jóképű férfi is tud normális és hűséges lenni)
- nem próbálkozik, hanem várja, hogy rácuppanjanak a nők
- egyszerűen nem tud természetesen, nem ijesztő módon, nem tolakodó módon, normálisan ismerkedni
- csak online ismerkedik, ilyen Tinder jellegű oldalakon, ami kb. húsvásár (a nők a legjobbakat húzzák jobbra, a férfiak jó része meg mindenkit, aki nőnemű, nem férfiarcú és nem 200 kiló, mert egy kis szex essen már le)
- olyan helyen próbálkozik élőben, ahol hatványozottan magas a nagyon elszállt, felszínes nők aránya (pl. diszkó, puccos szórakozóhely)
Közvetlenség hiánya.
Beszelgetni kene mosolyogni, erdeklodni a masikrol..
2-esnek amúgy igaza van. Amikor beírják a kanos pasik a kép alá, hogy "szép vagy" tök gáz. Sokszor látom, hogy lealacsonyítják magukat egy kis figyelemél.
Én nem akarok alkalmit, barátnő szeretnék. Mi az oka, hogy nincs? Gyerekes játszmák, az érdeklődése max a mi a munkád, végzettséged szintig jut el, én 90% ot teszek bele, ő semmit, ha 1-2 napig elfoglalt vagyok, megsértődik, de ő sosem keres és ha eltűnik hetekre, akkor ne kérjem számon, állandóan bejön más pasi a képbe, sorolhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!