Milyen okokra vezethető vissza, hogy egy férfi felnőtt korában sem tud leszakadni a szüleiről/édesanyjáról?
A jelenség gúnyneve "mamahotel" és hasonlók. Egyre gyakoribb sajnos.
De mik eredményezhetik ezt az állapotot, hogy sok férfi még a harmincas éveiben is az édesanyjával lakik, nem alapít családot, nem lesz komoly kapcsolata, gyereke stb.
Kérlek, csak normális válaszokat írjatok. A "mert életképtelenek" és hasonlók nem minősülnek annak.
Olvastam olyat is hogy ez ingyen van és így tud gyűjtögetni.
Szülei se kérnek tőle pénzt hiába ott lakik tehát egy élősködő.
Most hirtelen csak ez a pénzügyi helyzet jut eszembe amivel már találkoztam.
Én is belefutottam egy ilyen pasiba, hát... 🙄
Ő anyagilag megtehette volna, de nem tette meg. Szerintem a szülei szúrták el, mert arra gondoltak, hogy jobb, ha ott marad velük.
Én nő létemre 18 évesen költöztem el a szüleimtől anno, így nem lett semmi a pasival. Ő akkor 41 éves volt. Szerintem ennek mélyebben leledzo lelki okai vannak, és mindenkinel más és más az ok.
Mert balkáni fizetések mellé nyugati árak társulnak. Egyedül nem tud megélni úgy, hogy félre is tudjon tenni. Hamár valakivel lakni kell, inkább a szülők legyenek, mint vadidegen albérlő társak.
Én harmincas nőként a szüleimmel élek és magasról teszek rá, hogy kinek tetszik és kinek nem. Gyereket pedig én ilyen országba nem szülök.
Elképzelhető de nagyon nem valószínű :')
nem az 5-ös voltam.
Hihi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!