Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire vezethető vissza hogy sok férfi nem tud barátnőt/alkalmit szerezni?
Hibás a természet, az ösztönök, a sors és a Soros is, természetesen.
Amúgy nem az a legnagyobb probléma, hogy mindenki más hibás. Azon túl lehetne lendülni.
Az a probléma, hogy az égvilágon semmit nem akar csinálni a megoldásért.
Mindig voltak fiúk, akiknek nehezen ment az ismerkedés. De az is igaz, hogy az értékrend nagyon megváltozott az elmúlt 25 évben.
Akkoriban is voltak menők, akik minden héten más csajt fűztek. Akik apu kocsijával vitték a baráti kört diszkóba.
A sportolóknak eleve könnyen ment a csajozás, nem volt akkora divat a gyúrás.Elég volt megjelenniük, és sok lány máris odavolt. Ők szabályosan válogathattak, váltogathattak.
Azt látom, hogy a mai fiatalok igényesebbek, mint mi voltunk. Nem volt feltétele a márkás ruha, sok pénz, hogy valakinek barátja, barátnője legyen. Legfeljebb egy nagy előny volt, főleg, ha nem nézett ki valami jól az illető. Az akkori lányoknál nagyon bejött, ha valakinek volt egyénisége. Ez az ún. "barát zóna" nekem ismeretlen fogalom, azzal a kevés lánnyal, akivel szorosabb barátság-féleség alakult volna ki, mindig volt kölcsönös, mélyebb vonzalom is.
Pedig befordulósabb fiú voltam, sovány, magas, semmi extra képesség, azon kívül, hogy gitározgattam, tök amatőr szinten. Elég csóró is voltam, 22 évesen kezdtem el dolgozni, tehát anyagilag nem voltam vonzó. Ennél fogva nem is azokkal a lányokkal kezdtem, akik patikák voltak megjelenésileg. Annyi volt a lényeg, hogy a lány ne legyen elhízott, mert számomra nem vonzó az elhízott nő a mai napig. Amúgy meg egyik barátnőmet se méregettem centivel, nem kellett kemény feneke legyen, vagy sportos legyen, vagy nagy mellei legyenek. Nem volt lehengerlő dumám, nem fizettem a kocsmában köröket, viszont ha elmentünk egy lánnyal ilyen helyre, én hívtam meg.
Mindegyik kapcsolatomat beszélgetéssel kezdtem. Abból levettem, hogy lehet-e később valami, vagy hagyni kell az egészet. Nekem nem állt volna jól a csajozós leszólítás, meg az ilyen dumák, nem is erőltettem sosem. Nem is volt sok barátnőm a feleségem előtt, de azok egy kivétellel minőségiek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!