Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire vezethető vissza hogy sok férfi nem tud barátnőt/alkalmit szerezni?
amikor nyomorultnak erzem
magam, csak siman beleolvasok egy-ket ilyen kerdesbe es nemely valaszt latva atertekem, mi is az igazi nyomorultsag. ferfitobblet, ferfiak behurcolass, nok kivitele kulfoldre, pasik felso 10%a szexel csak.. tejoeg, felfogni mrm tudom, hogy elhetnek emberek ilyen szintu agymosott, beszukult szellemi nyomorban. tenyleg mint a laposfoldhivok kb, ha nrm rosszabbak. borzaszto,
Sok oka van a dolognak éssokszor fel lett már téve ez a kérdés is (csak máshog megfogalmaza) és ezekre érkeztek is szép számmal válaszok, köztük én is írtam már mindenféle okot.
Most csak egyet írnék le.
A legtöbb mai, fiatalabb férfi (fiú?) egyszerűen olyannyira "alulbecsüli" magát, oylan értelemben, hogy egy teljesen átlagos, normális csajt is piedesztálra emel, csak hogy legyen köztük valami.
Szóval csúnyán megfogalmazva, a mai férfiaknak nincs önbecsülése, olyan értelemben, hogy magából totál idiótát csinál, "lemegy kutyába" kizárólag azért, hogy egy random, semmilyen csajba bedughassa a kis fonnyadt pömpölőjét...
Szerintem ez az egyik legnagyobb baj. Hogy annyira kiéhezettek a férfiak, hogy képesek teljesen elborultak lenni egy-egy csaj miatt és képtelenek a másik nemet egyenlőként és méltósággal kezelni.
Emiatt a legrondább, legostobább és semmit érőbb nőknek is olyan szinten elszállt az egójuk, hogy a normális férfiaknak is képtelenség lesz ismerkedni.
Példaként említeném egyik haveromat. Ő évekig játszotta azt különböző csajokkal, akik csak minimális érdeklődést mutattak iránta, hogy ide-oda cipelte, furikázta őket, elvitte őket étterembe, buliba, folyton fizetett mindent stb. Cserébe mit kapott? Semmit, az első gyökérrel lelépett az összes ilyen csaj. Mindig mondtam neki, hogy ne pazarolja az idejét és a pénzét olyan nőkre akik kihasználják, de sose hallgatott rám.
Nem muci. A parkapcsolat alapja a bizalom es a feltetel nelkuli szeretet, kemia, aztan a dugas.
Egy kosza dugashoz meg kemia sem kell, az agyban sem kell jonak lenni. Ot perces urites es mesz tovabb.
‘A párkapcsolat legfontosabb eleme a szex és az alkalmi lényege is és egyetlen pontja.’
ilyet is csak olyan ember mond, akinek eleteben nem volt meg normalis kapcsolata es alig szexelz az eleteben.
a szex fonots, igen, de messze nem a legfontosabb. ne is csodalkozz, ha minden no elhajt a ..csaba, ha megerzik rajtad ezt a ketsegbeesett dugni akarast, meg hogy ekore szerveznel egy ‘kapcsolatot’. aztan meg te vagy felhaborodva, hogy mi bajuk a noknek veled, amikor konkretan kimondod, hogy kapcsolat = b@szas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!