Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tabutéma a párkapcsolati egyenlőtlenség a férfiak és nők között?
Gyakorlatilag csak a laikusok körében "incel" -nek nevezett, valójában blackpill ideológiát követő emberek beszélnek a párkapcsolati piaci egyenlőtlenségről, holott egy olyan problémáról van szó, ami sérti a feminizmus céljait, azaz, hogy a férfiak és a nők egyenlő eséllyel induljanak az életben, legyen szó akár pénzkeresésről, akár az élet többi területéről.
Egy igazi feminista elfogadná a probléma létezését és megpróbálna rá megoldást találni.
"Még ha igaz is, amit írsz: Először foglalkozzanak az én problémáimmal,"
Senkit nem érdekel a problémád, egyedül fogsz meghalni.
" 20 -onéves dolgozó férfi vagyok, én tartom el az országot."
Én is huszonéves férfi vagyok, és megnyugtatlak, hogy engem nem te tartasz el.
#79 gusztustalan ember alatti létforma vagy! Foglalkozzanak előbb a te problémáddal, ami mi is? A kanosságod amit nem tudsz kielégíteni mert ennyire nyomorult lúzer vagy? És ez előbbre való mint tízezrek élete. Pofám leszakad.
Nem akarom elhinni hogy tényleg létezik ilyen lény, mert embernek nem lehez nevezni. Nagyon jól elrendezte a természet hogy nem tudsz szaporodni, de tönkretenni egy nő életét se.
Nem lehetne azt, hogy nem személyeskedtek meg nem az én személyes problémáimmal foglalkozunk, hanem azzal, ami a kérdésben van?
Egyébként meg a kereszténység utáni társadalom már nem az önzetlen áldozathozatalról szól, hanem az egyén és a közösség között egy kétoldalú kapcsolat áll. Én adok valamit, de cserébe kapni is szeretnék. Ha a fűtésen, kaján és cigin kívül nem kapok a társadalomtól semmit (nem, a modern kori ópium, a gaming nekem már nem elég), ne várja senki tőlem, hogy áldozatokat hozzak.
"ne várja senki tőlem, hogy áldozatokat hozzak."
A világot nem érdekled. Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod.
"miközben a fiatal férfiak sokkal nagyobb és a társadalom szempontjából is jelentősebb problémáival"
Fiatal férfiként mondom, hogy a magaad nyomorult nevében beszélj, ne helyettem, és ne általánosíts! Köszi!
Hálistennek, hogy ilyen lénynek nem születik gyereke!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!